Temat archiwalny Karm polecanych - nieaktualny!

Wszystko o jedzonku. Czym się obżerają? A może dieta? :)

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Afera

Re: Karmy POLECANE

Post autor: Afera »

Nikt więcej się nie wypowie... ?
9 duszyczek za TM [*]
klimejszyn
Kontakt:

Post autor: klimejszyn »

wg mnie też vl rat nature ;)
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Awatar użytkownika
Afera

Powiem Wam co to jest. Pewnie mi nie uwierzycie, ale sama też nie dowierzam. To jest vitapol premium line dla szczura. Moja dobra koleżanka ma sklep zoologiczny i dała mi na próbę paczkę... myślałam sobie... za darmo więc co będę wybrzydzać, wzięłam. Najwyżej wyrzucę. :P I się zdziwiłam... Są w tej karmie suszone owoce, warzywa, orzechy, ziarna słonecznika, dyni i inne, płatki kukurydziane, owsiane, produkty piekarnicze nie są żarówiaste, maja naturalny kolor, jest na prawdę mało ziarna... z resztą wrzuciłam fotkę widać co jest. Czyżby vitapol się polepszył?
9 duszyczek za TM [*]
Awatar użytkownika
noovaa
Numer GG: 8639358

Post autor: noovaa »

Ich sprzedaż spada... więc może zaczęli myśleć co wrzucają do paczek :).
Obrazek
Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
Awatar użytkownika
Gromowataa

Post autor: Gromowataa »

Moja koleżanka dla swojego królika kupuje właśnie vitapol premium line dla królików i jak widziałam wyglądał bardzo smacznie,zdziwiłam się może na prawdę się zmienił ;)
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=31458<----Moje chłopaczki : Toudi, Eddy, Fredi, Olinek i Willy <3
Za TM: Jaś- na zawsze w moim serduszku [*]<3 [/color]
valhalla

Post autor: valhalla »

Nie spodziewałabym się, że to Vitapol :o
Może to początek jakichś pozytywnych zmian, może jeszcze będziemy mówić "dobre bo polskie" :)
Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Awatar użytkownika
Kluska123

Post autor: Kluska123 »

I bardzo dobrze, ze maja tez cos porzadnego :) Moze w koncu przestaniemy wszystkie firmy, ktore sa wg nas zle wrzucac do jednego worka z podpisem: to jest be i nigdy w zyciu sie do tego nie przekonam.
Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin

Do zobaczenia Skarby moje...
wodniczka26

Post autor: wodniczka26 »

Ja podaje ogoniastym Megan owocową mieszam z tą warzywną do tego zioła z herbala ryż preparowany, orzech włoski, słonecznik dynia, suszone warzywa, płatki kukurydziane, mieszam to w 20 l wiaderku i gotowe :) Wszystko znika z miski ;D
Awatar użytkownika
mini

Post autor: mini »

Ta karma faktycznie podobna do Nature..ma tylko mniej granulowanych rzeczy.. Ale w życiu nie pomyślałabym, że to produkt Vitapolu :o
Daj znać jak przyjęła się u szczurów, jestem bardzo ciekawa :)
Jak ja lubię się śmiać.. to takie ciekawe doświadczenie.
->Nasze Śliczne Paskudy:*<-
->Mini pociechy<-
Awatar użytkownika
gosja1

Post autor: gosja1 »

Bardzo podobnie do tego Vitapolu wygląda również ich karma warzywna, o której kiedyś wspominałam (karma uzupełniająca). Co prawda bardzo dużo ziarenek, ale są też chrupki i jakieś fragmenty warzyw, słonecznik, a poza tym bardzo ładnie pachnie :)
Szkoda, że nie wrzuciłam wtedy zdjęcia, bo teraz mam ją wymieszaną z czymś innym.
http://animalia.pl/produkt,8245,105,Vit ... _300g.html
Moje ogonki raz na jakiś czas to dostają i bardzo, bardzo lubią.
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 00#p982390
-------------------------------------------------------------
Kubuś [*], Kacperek [*], Boguś[*], Marcelek[*]
Awatar użytkownika
Afera

Hmm.. jakby to ująć - nie ma tragedii i nie ma szału. :P Mieszam im to premium line z tą karmą, którą daję zawsze (tj. beaphar care +). Przez jakiś czas dostawały sam granulat beaphara + owoce, warzywa i gerbery więc jak dostały coś nowego to się rzuciły... a teraz to bez szału... ale w porównaniu z VL Rat Nature to z miski znika wszystko, z VL zawsze zostawiają mi wszystkie chrupki. Nawet jak są głodne ich nie ruszą, a ten vitapol cały idzie. Jako dodatek nie jest zły, muszę przyznać, że baaaardzo się poprawili. Oby premium line nie było wersją limitowaną... ;) Zobaczę czy się skusze i kupię jak mi się to opakowanie skończy ... w każdym bądź razie ta paczka, którą dostałam za darmo jest ok i ma wszystko to co VL Rat Nature a nawet więcej.
9 duszyczek za TM [*]
Awatar użytkownika
Fuzia
Numer GG: 13888145

Post autor: Fuzia »

Ja moim szczurkom , kupiłam karmę Vitapolu Premium Line + natural vitamins , specjalnie dla szczurków i to jest pierwsza paczkowana karma o której napisano że są owoce , mięsko i rybka i one rzeczywiście tam są !

Gdy otworzyłam paczkę , wcale nie wyleciały żadne ćmy , ani też nie było robaków .. Skład też jest dobry .. Jeszcze tylko czekam na recenzję szczurasiek : )
Majka , Tośka, Kuleczka

Za TM : Zosia vel Mała [*], Mika [*]
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=34871 <- Wpadajcie często :*
valhalla

Post autor: valhalla »

Aferson, a jaka cena tego podrasowanego Vitapolu? :)
Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Awatar użytkownika
Afera

A wiesz, że nawet nie wiem ile kosztuje. :P Nie zwróciłam uwagi, bo koleżanka włożyła mi ją do reklamówki z zakupami i powiedziała "masz, spróbuj", a na półce nie patrzyłam jaka cena była, bo powiem szczerze nigdy nie rozglądam się za vitapolami, tylko zawsze do lepszych półek podchodzę, albo w Internecie zamawiam. Musiałabym zadzwonić do koleżanki i się jej spytać ile u niej w sklepie ta karma kosztuje.
9 duszyczek za TM [*]
Awatar użytkownika
alken

Post autor: alken »

w planecie zoo 750gramów 12,49

a w zoologu kiedyś widziałam za hmm, chyba 16-17zł
ze mną: leszek, kendrick

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Karmienie”