Temat archiwalny Karm polecanych - nieaktualny!
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

-
- Kontakt:
Re: Karmy POLECANE
wg mnie też vl rat nature 

bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Powiem Wam co to jest. Pewnie mi nie uwierzycie, ale sama też nie dowierzam. To jest vitapol premium line dla szczura. Moja dobra koleżanka ma sklep zoologiczny i dała mi na próbę paczkę... myślałam sobie... za darmo więc co będę wybrzydzać, wzięłam. Najwyżej wyrzucę.
I się zdziwiłam... Są w tej karmie suszone owoce, warzywa, orzechy, ziarna słonecznika, dyni i inne, płatki kukurydziane, owsiane, produkty piekarnicze nie są żarówiaste, maja naturalny kolor, jest na prawdę mało ziarna... z resztą wrzuciłam fotkę widać co jest. Czyżby vitapol się polepszył?

9 duszyczek za TM [*]
Ich sprzedaż spada... więc może zaczęli myśleć co wrzucają do paczek
.

Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
- Gromowataa
Moja koleżanka dla swojego królika kupuje właśnie vitapol premium line dla królików i jak widziałam wyglądał bardzo smacznie,zdziwiłam się może na prawdę się zmienił 

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=31458<----Moje chłopaczki : Toudi, Eddy, Fredi, Olinek i Willy <3
Za TM: Jaś- na zawsze w moim serduszku [*]<3 [/color]
Za TM: Jaś- na zawsze w moim serduszku [*]<3 [/color]
Nie spodziewałabym się, że to Vitapol
Może to początek jakichś pozytywnych zmian, może jeszcze będziemy mówić "dobre bo polskie"

Może to początek jakichś pozytywnych zmian, może jeszcze będziemy mówić "dobre bo polskie"

Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
I bardzo dobrze, ze maja tez cos porzadnego
Moze w koncu przestaniemy wszystkie firmy, ktore sa wg nas zle wrzucac do jednego worka z podpisem: to jest be i nigdy w zyciu sie do tego nie przekonam.

Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Do zobaczenia Skarby moje...
Do zobaczenia Skarby moje...
-
Ja podaje ogoniastym Megan owocową mieszam z tą warzywną do tego zioła z herbala ryż preparowany, orzech włoski, słonecznik dynia, suszone warzywa, płatki kukurydziane, mieszam to w 20 l wiaderku i gotowe
Wszystko znika z miski 

Ta karma faktycznie podobna do Nature..ma tylko mniej granulowanych rzeczy.. Ale w życiu nie pomyślałabym, że to produkt Vitapolu
Daj znać jak przyjęła się u szczurów, jestem bardzo ciekawa

Daj znać jak przyjęła się u szczurów, jestem bardzo ciekawa

Jak ja lubię się śmiać.. to takie ciekawe doświadczenie.
->Nasze Śliczne Paskudy:*<-
->Mini pociechy<-
->Nasze Śliczne Paskudy:*<-
->Mini pociechy<-
Bardzo podobnie do tego Vitapolu wygląda również ich karma warzywna, o której kiedyś wspominałam (karma uzupełniająca). Co prawda bardzo dużo ziarenek, ale są też chrupki i jakieś fragmenty warzyw, słonecznik, a poza tym bardzo ładnie pachnie 
Szkoda, że nie wrzuciłam wtedy zdjęcia, bo teraz mam ją wymieszaną z czymś innym.
http://animalia.pl/produkt,8245,105,Vit ... _300g.html
Moje ogonki raz na jakiś czas to dostają i bardzo, bardzo lubią.

Szkoda, że nie wrzuciłam wtedy zdjęcia, bo teraz mam ją wymieszaną z czymś innym.
http://animalia.pl/produkt,8245,105,Vit ... _300g.html
Moje ogonki raz na jakiś czas to dostają i bardzo, bardzo lubią.
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 00#p982390
-------------------------------------------------------------
Kubuś [*], Kacperek [*], Boguś[*], Marcelek[*]
-------------------------------------------------------------
Kubuś [*], Kacperek [*], Boguś[*], Marcelek[*]
Hmm.. jakby to ująć - nie ma tragedii i nie ma szału.
Mieszam im to premium line z tą karmą, którą daję zawsze (tj. beaphar care +). Przez jakiś czas dostawały sam granulat beaphara + owoce, warzywa i gerbery więc jak dostały coś nowego to się rzuciły... a teraz to bez szału... ale w porównaniu z VL Rat Nature to z miski znika wszystko, z VL zawsze zostawiają mi wszystkie chrupki. Nawet jak są głodne ich nie ruszą, a ten vitapol cały idzie. Jako dodatek nie jest zły, muszę przyznać, że baaaardzo się poprawili. Oby premium line nie było wersją limitowaną...
Zobaczę czy się skusze i kupię jak mi się to opakowanie skończy ... w każdym bądź razie ta paczka, którą dostałam za darmo jest ok i ma wszystko to co VL Rat Nature a nawet więcej.

9 duszyczek za TM [*]
Ja moim szczurkom , kupiłam karmę Vitapolu Premium Line + natural vitamins , specjalnie dla szczurków i to jest pierwsza paczkowana karma o której napisano że są owoce , mięsko i rybka i one rzeczywiście tam są !
Gdy otworzyłam paczkę , wcale nie wyleciały żadne ćmy , ani też nie było robaków .. Skład też jest dobry .. Jeszcze tylko czekam na recenzję szczurasiek : )
Gdy otworzyłam paczkę , wcale nie wyleciały żadne ćmy , ani też nie było robaków .. Skład też jest dobry .. Jeszcze tylko czekam na recenzję szczurasiek : )
Majka , Tośka, Kuleczka ♥
Za TM : Zosia vel Mała [*], Mika [*]
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=34871 <- Wpadajcie często :*
Za TM : Zosia vel Mała [*], Mika [*]
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=34871 <- Wpadajcie często :*
Aferson, a jaka cena tego podrasowanego Vitapolu? 

Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
A wiesz, że nawet nie wiem ile kosztuje.
Nie zwróciłam uwagi, bo koleżanka włożyła mi ją do reklamówki z zakupami i powiedziała "masz, spróbuj", a na półce nie patrzyłam jaka cena była, bo powiem szczerze nigdy nie rozglądam się za vitapolami, tylko zawsze do lepszych półek podchodzę, albo w Internecie zamawiam. Musiałabym zadzwonić do koleżanki i się jej spytać ile u niej w sklepie ta karma kosztuje.

9 duszyczek za TM [*]
w planecie zoo 750gramów 12,49
a w zoologu kiedyś widziałam za hmm, chyba 16-17zł
a w zoologu kiedyś widziałam za hmm, chyba 16-17zł
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?