Weselnik :>

Tylko tu pogadasz na różne tematy (prawie bez ograniczeń)!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
koteczek

Post autor: koteczek »

jest weekend dzisiaj ide na impreze a moja szkola jest 10 w Warszawie w rankingu Perspektyw i jest lepsza od tej ktora mialam jako pierwsza i sie nie dostalam :lol: :)
Dona

Post autor: Dona »

obejrzałam Władcę Pierścieni wczoraj, zrobiłam sałątkę owocową, wyszalałam się na śniegu, przeczytałam książkę i właśnie kombinuję jakby tu przemycić emilkę do domciu... :twisted:

EDIT: żeby nie było że ja jakaś nie teges jestem (z tym przemycaniem emilki) to wkleję jej fotkę :D
Obrazek
jutka

Post autor: jutka »

Wróciłam szczęśliwie do domu po wycięciu wyrostka i mam dwa tygodnie chorobowego!
"Naszym celem jest pomszczenie krzywd, które przyroda poniosła z rąk ludzi. Cel ten osiągniemy poprzez zatapianie tankowców, wykolejanie pociągów wiozących toksyczne substancje oraz wysadzanie w powietrze elektrowni atomowych. Bądźcie z nami".
soho
Kontakt:

Post autor: soho »

O jutka a jednak wyrostek :?: :!: :roll: huhuhu to zdrowiej szybciuchno 8)

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

mój Qbek (boy'friend :lol: ) juhu juz ma ticket'a (do NL heh) je jeeee juz niedługo bedziemy together 4ever eh tak długo czekałam i juz coraz bliżej :lol: f a j n i e :!:
w serduszq... Kisiel ,Bingo,Trysia,Pacio,Glucia,Blutek
ik hou van je schatjes :*
moje gwiazdki na niebie
martwa
Kontakt:

Post autor: martwa »

..5 minut myślałam nad odpowiedzią w topicu 'sposób na depresję', ucieszyło mnie, że nie mogę nic wymyśleć, bo już nie pamiętam kiedy ostatnio byłam smutna! :D musi być naprawde dobrze, skoro po 4 godzinach snu, a potem 6 godzinach praktyk w psychiatryku jeszcze sie uśmiecham :) <3
czasami po prostu brakuje kamieni
zosiowa

Post autor: zosiowa »

:D ceść :D ale jest PIĘKNIUCHNO i naprawdę dobrze :) nie chodzę na wykłady (i wreszcie się wysypiam!), R. jest kochany, nie ma już TEGO GŁUPIEGO POWODU DO PŁACZU, Zosiek jest cudnym szczurasem i och och! całuski:*********
ZOSIA SAMOSIA 16 stycznia 2005:P
Fea

Post autor: Fea »

A ja jestem wniebowzięta, bo poznałam Pewną Bardzo Miłą Osobę:) :) :) Więc po raz pierwszy w życiu spędzę Dzień Kobiet bez wyklinania na wszystko wokół! O jasny gwint! Jak się cieszę!
Nikogo nie potrzebuję, mam zęby. :>
nezu
Kontakt:

Post autor: nezu »

Me jest w Krakowie... ;)
Faaaaaajnie jest XD. Tylko jakos dziwnym trafem nie ma co robic..;)
Eru gdzie jestes?:P
Gumcia

Post autor: Gumcia »

a ja się wkońcu pochajałam w idiotą pewnym :) szkoda tylko że przez GG, wole gadki na realu ;) ale Wam całej historyjki opowiadać nie będę, bo czasy Wam marnować nie chce ;)
Ze mną byli:
Panowie: Blade, Szczurkoś, Snoopy, Bezik
Panie: Pussy, Smark
Aktualnie klatka pusta...
Mycha
Kontakt:

Post autor: Mycha »

Gumcia opowiadaj :lol:
W sprawach jakichkolwiek (transport, pytania itd) proszę WYŁĄCZNIE o kontakt meilowy - ratteria[małpka]gmail.com
RATTERIA.W.INTERIA.PL
Gumcia

Mysiu, ale kto będzie chciał to czytać ;)
No ale... ale...nooo... więc najpierw powiem, że dzisiaj poszłam do niego, strzeliłam mu w ten ryjek, zaś sie pochajałam, aaah jak ja to lubieee :).
No dla Was ta historyjka może się wydawać głupia:
W wakacje, codziennie chodziłam do kumpeli (dodam na marginesie że szłam tam całe 15 minut ;)) i chodziliśmy do pobliskiego parku, gdzie była górka, chłopacy na niej skakali na rowerach :) my chodziłyśmy tam, żeby sobie polukać na nich :D więc siedziałyśmy na ławce, i nagle, z prawej strony ;) podjeżdża do nas chłopak na rowerze, przedstawił się, usiadł z nami na ławce. Nazywał się Marcin, praktycznie się nadal nazywa :). Wszystko pięknie ładne, codziennie przyjeżdżał do nas, siadał, aż w końcu koleś się zrobił wkurzający. Zawsze gdy odprowadzał mnie (miał po drodze) to jak już szedł w swoją strone, podawał rękę na 'papa' i tak przyciągał żeby przytulić YAK< FEEE< FUUUJ. Ja się nie dałam, bo sie do takiego idioty tylić nie bede (z resztą byłam zajęta :P) Wakacje się skończyły. Nadszedł rok szkolny :(. Do naszej (mojej i kumpeli) budy chodzi jego bracik. Fajny koleś :) (mam jego GG) :D a do mojej klasy (mojej bo ja przewodnicząca :P) chodziła pewna Marta (wypisała się do klasy koszykarskiej) a ta Marta znała Marcina i co się okazało zaczęła z nim chodzić. Muszę jeszcze dodać, że mnie i kumpele pytał nie raz o chodzenie :? -tylko sie nie zgadzałyśmy. I co się okazało, gdy chodził z Martą, mówił o nas że jesteśmy poj..... że dziw.. ku... szma.. itd itp. Gdy się spotkaliśmy (ja, Marta, Marcin, Kumpela) nic nie mowilismy na ten temat. Przy nas zaś narywał do mnie i kumpeli, no chajny można dostać. Chciał mnie za rękę chycić, to ja mu w pysk :evil: . Później na GG mu napisałam że jest taki a nie inny, wszystko mu wygadałam. Dzisiaj poszłam do niego, otworył drzwi, ja mu w ryja, ten 'dlaczego??' a ja ' za to ze jesteś takim ciulem chujogłowym' nazdałam, poszłam i jestem zadowolona :)
Wiem głupia historyjka, ale ja zawsze sie ciesze gdy moge komus nazdał i strzelić plaskacza :D
Dziekuje za uwage.
Z Poważaniem ;)
Zadowolona Gumcia :D
Ze mną byli:
czarny mag

Post autor: czarny mag »

A jawłaśnie pije zupke knorra :):D ale jestem zadowolony!
Buddyzm w powszechnym uważaniu jest religią opierającą się na...... A kogo to obchodzi,co?
Gumcia

Czarny, a ja wcinam zupke chinską :P Kim Lan :) ah te zapasy :D KimLana juz nie produkują, a ja zjadam ostatnią w zanadrzu :( ale sie ciesze:P
Ze mną byli:
soho
Kontakt:

Post autor: soho »

w koncu jestem w domu :) po calodniowym lazeniu po Amsterdamie , Ikei i wystawie samochodow hihi a jakkie tam lasencje chodzily o ho ho :twisted: no i nareszcie w domq ze szczuraskiem moge sie pobawic uf thx God Im home :!:

Gumcia - ale z Ciebie naughty girl normalnie bad bad GuMcIa :lol:

Edit:

Mój Kisiel to jakiś szczuroskoczek jest :D skacze jak kangur po pokoju a ile ma przy tym radochy ha ha ha ( ja też mam ubaw) :roll: I love him :!:
w serduszq... Kisiel ,Bingo,Trysia,Pacio,Glucia,Blutek
ik hou van je schatjes :*
moje gwiazdki na niebie
Gumcia

łeech, ten cham Marcin jeszcze się odważył napisać mi na GG że mnie przeprasza :? w pupie go mam... ;) niech go dręczą teraz wyrzuty sumienia-chociarz nie wiem za co ;) ale niech go dręczą :D

Soho, a cio kupiłeś w Ikei ;)
ależ ja dociekliwa :oops:
Ze mną byli:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pogaduchy”