Moje słoneczka kochane! ;))

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
menthal

Moje słoneczka kochane! ;))

Post autor: menthal »

Hejka :)
Chcieliśmy się przedstawić. W chwili obecnej mieszkają ze mną: Kapsel ( 9 msc.), Marcel ( 6 msc.)i Wafel (Gofer)(6 msc.).
Kapsel:
Mój pierwszy Ciur ;) Pierwszy i najukochańszy. Niesamowity słodziak, pełen empatii. Łagodny jak baranek, kiedy biega po domu, nagle wdrapuje się po nodze, przez ręce, na ramię i daje całusa, po czym dalej idzie w teren :). Kiedy się Go zawoła przybiega, gdziekolwiek by nie był. Lubi robić w domu "przegląd", niepostrzeżenie myknie cukierka, tu skubnie kawałek tego, tamtego, zabierze do klatki to co mu się podoba. Często nie jest skory do oddania ;). Potrafi aportować paczkę chusteczek higienicznych na komendę "aport!" i robić obrót, jeśli wie, że dostanie nagrodę. Jest bardzo odważny i inteligentny. Ma nieco porwane uszko, choć jest Dumbo. Wszytko przez rozmaite przejścia z kotami, od których nie da się Go uchronić, bo gania za nimi jak oszalały :D
Psa ( seter irlandzki) potrafi przegonić z legowiska. Przegoni kota, ugryzie w ogon, zaczepi, podkradnie żarełka. Przesłodki charakterek ^^ Zdjęcie:
Obrazek
Jeśli nie bd działało, to tu:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bf0 ... 9d6de.html

Marcel:
Drugi nabytek ;) Charakterek spokojny, ale wie czego chce i zazwyczaj to osiąga. Niezwykle milusiński i urokliwy. Lubi się przytulić, ale bez przesady, wszystko powinno mieć swój umiar i kiedy coś mu się nie podoba, to zmyka. Jest bardzo przywiązany do Wafla, znają się od maluszka.
Zdjęcie:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9e7 ... 3b0f7.html

A o Wafelku można powiedzieć tylko tyle, że jest ostoją spokoju. Tak jak się go położy na rękę, tak zaśnie, da się wymiziać na wszystkie możliwe strony, przytulić. Jest kochaaany, zresztą jak i wszystkie :)
Niestety nie mamy jego zdjęć, jak coś się znajdzie to nadrobimy.
Opis przedstawia się tak: beżowy z białym noskiem i podwoziem, różowe oczyska :)

I to tyle :) Zawsze zostanie po nas jakiś ślad, choć tu. ;P ;D
Moje maleństwa za TM: Kapsel, Wafel, Marcel <3
Awatar użytkownika
unipaks

Re: Moje słoneczka kochane! ;))

Post autor: unipaks »

Fajne ogonki :-*
menthal pisze: I to tyle :) Zawsze zostanie po nas jakiś ślad, choć tu. ;P ;D
Ślad bardzo fajny, ale raczej nie wystarczy! Musi być bardziej ciągły ;D ;)
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Awatar użytkownika
Kluska123

Post autor: Kluska123 »

Chcemy wiecej fotek ;D Cierpie na niedosyt przez Ciebie ;)
Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin

Do zobaczenia Skarby moje...
Awatar użytkownika
Afera

Post autor: Afera »

Piękne ciury. ;D
9 duszyczek za TM [*]
Awatar użytkownika
menthal

Post autor: menthal »

Dziękujemy, popracujemy jeszcze nad następnymi zdjęciami ;D