Temat archiwalny Karm polecanych - nieaktualny!
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Karmy POLECANE
No jeśli się sprawdzi to może być całkiem fajnie.. Bo cena taka jak Rat Complete 500 gr
Jak ja lubię się śmiać.. to takie ciekawe doświadczenie.
->Nasze Śliczne Paskudy:*<-
->Mini pociechy<-
->Nasze Śliczne Paskudy:*<-
->Mini pociechy<-
U mnie ten nowy Vitapol 14,50 kosztuje : ) za 750 gram : ) .. to jeszcze nie tak drogo , patrząc na to co jest w środku .. Bo rzeczywiście to co napisali to jest : ) .. Szczuraśkim bardzo smakuje , to ja kupuję i wszyscy się cieszymy ; D
Majka , Tośka, Kuleczka ♥
Za TM : Zosia vel Mała [*], Mika [*]
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=34871 <- Wpadajcie często :*
Za TM : Zosia vel Mała [*], Mika [*]
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=34871 <- Wpadajcie często :*
Kupiłam z ciekawości ten Vitapol, bo musiałam wywalić prawie 3 kilo VL na wagę ze względu na robale
w moim sklepie za Vitapol zapłaciłam 13,20 gdzie VL Rat Nature kosztuje już nieco 15 zł.
I jestem zadowolona - Na pierwszy rzut oka wygląda jak Rat Nature, ale to, co mi się podoba, to więcej naturalnych składników i urozmaiconych składników, takie jak musli, suszony brokuł czy jabłka, płatki kukurydziane itp, gdzie w VL jest granulat, ziarno i orzechy. I jest fajne, szczelne opakowanie
Jak na razie jestem pozytywnie nastawiona, zobaczę jeszcze, jak karma przejdzie 'szczurzy' test 

I jestem zadowolona - Na pierwszy rzut oka wygląda jak Rat Nature, ale to, co mi się podoba, to więcej naturalnych składników i urozmaiconych składników, takie jak musli, suszony brokuł czy jabłka, płatki kukurydziane itp, gdzie w VL jest granulat, ziarno i orzechy. I jest fajne, szczelne opakowanie

W pamięci Cookie, Biscuit, Manu, Muffin, Anouk, Kavi, Tytus i Festus.
http://www.szkicz.blogspot.com <- rysuję sobie.
http://www.szkicz.blogspot.com <- rysuję sobie.
- Paul_Julian
- Kontakt:
U nas w vitapolu były mole, opisałem w "niepolecanych" 
Ale na pewno lepsze niż kiedys , i moze być jako uzupełniająca.

Ale na pewno lepsze niż kiedys , i moze być jako uzupełniająca.
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Ja polecam karmę ZOOCENTER PREMIUM. Szczurki bardzo ją lubią. Nie ma samych ziaren, są różne dodatki. A i cena fajna, bo 6.50 zł za 1 kg. 

Bezszczurowo - Werter w nowym domku
W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
Nie widziałam tej karmy nigdzie... możesz wrzucić foto mieszanki jak wygląda i co w niej jest?
9 duszyczek za TM [*]
- Paul_Julian
- Kontakt:
http://zoocenter.pl/ZOOCENTER-pokarm-Pr ... 0046).aspx
Tu jest, ale fotka karmy w domu będzie lepsza.Na stronie nic nie widać
Tu jest, ale fotka karmy w domu będzie lepsza.Na stronie nic nie widać

Szczursieny :
W szczurzym raju:
W szczurzym raju:
Ten link widziałam, mnie właśnie chodzi o takie domowe zdjęcie zawartości paczki. Takie foto jak ja dodałam vitapolu kilka stron wcześniej.
9 duszyczek za TM [*]
Wrzucę zdjęcie, ale jak naładuję aparat 

na zdjęciu producenta strasznie dużo ziarna
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
Jak kupiłam pierwszy raz to faktycznie dużo ziarna było. Ale teraz się poprawiło i szczury zostawiają puste miseczki.
Jutro idę kupić nową paczkę, to wstawię fotkę.

Moim zdaniem za dużo zboża. I kolorowe chrupki nie wyglądają zbyt zachęcająco.
no nie, raczej niefajna, żarówiaste chrupki i za dużo ziarna. jako awaryjna karma ewentualnie, ale nie polecana.
ze mną: leszek, kendrick