Witam wszystkich. Od jakiegoś czasu szukam koleżanki dla mojej rocznej Zuzi, lecz w internecie nie znalazłem nic ciekawego w woj. dolnośląskim. Interesuje mnie samiczka, dumbo, może być w połowie dumbo ;P moja Zuzia jest drobnym szczurkiem i taka sama powinna być jej koleżanka. Odmiana barwna nie gra tak dużej roli jak to, żeby szczurek był przede wszystkim zdrowy i oswojony. Czekam na jakieś wiadomości. Pozdrawiam
Kontakt:
byku_333@o2.pl
gg: 8920288
ADOPTUJĘ SAMICĘ DUMBO DOLNY ŚLĄSK
Moderator: Junior Moderator
-
- Kontakt:
Re: KUPIĘ SAMICĘ DUMBO DOLNY ŚLĄSK
Nikt Ci tu szczurka na tacy nie poda.Wysil się troszkę,przeszukaj forum,poczytaj... 

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Jednak jak widać ktoś to czyta, więc szanse istnieją 

-
- Kontakt:
Ludzie czytają z ciekawości,bo nowy temat...
A czasem o tej porze na forum już nic się nie dzieje,wiec wiesz,tak dla rozrywki bardziej
Szansa na adopcje dumbo zdarza się bardzo rzadko.I poproś modów (zielonych) o zmianę tematu z "KUPIĘ" na "ADOPTUJĘ",bo tu na forum szczurów się nie sprzedaje...To nie zoolog.

Szansa na adopcje dumbo zdarza się bardzo rzadko.I poproś modów (zielonych) o zmianę tematu z "KUPIĘ" na "ADOPTUJĘ",bo tu na forum szczurów się nie sprzedaje...To nie zoolog.
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
już dałem ogłoszenie w dziale kupię/zaadoptuję. Jestem w stanie nawet zapłacić pieniądze, tylko żeby moja Zuzia miała towarzystwo bo jaki początkujący popełniłem ogromny błąd i mam niestety jednego szczura ;/ pozdrawiam
- Paul_Julian
- Kontakt:
Zmieniłem tytuł na "adoptuję".
Poszukaj w działach " oddam" i przygotuj sobie na kartce informacje o wymiarach swojej klatki, ściółce, czym karmisz ogonka i czy masz szczurzego weta .
Poczytaj działy o karmieniu, klatkach i ściolce, żeby mieć ew. porównanie z tym, czego używasz teraz.
I z takimi informacjami możesz spokojnie pisać i pytać w dziale "oddam". Szczurka może być nawet z innego miasta , transport da sie tez zorganizowac jakoś.
Szczurki są darmowe, jesli tylko trafią do dobrego domku, a jak koniecznie sie upierasz przy zapłacie , to już lepiej paczuszkę dobrej karmy zamiast pieniedzy
Poszukaj w działach " oddam" i przygotuj sobie na kartce informacje o wymiarach swojej klatki, ściółce, czym karmisz ogonka i czy masz szczurzego weta .
Poczytaj działy o karmieniu, klatkach i ściolce, żeby mieć ew. porównanie z tym, czego używasz teraz.
I z takimi informacjami możesz spokojnie pisać i pytać w dziale "oddam". Szczurka może być nawet z innego miasta , transport da sie tez zorganizowac jakoś.
Szczurki są darmowe, jesli tylko trafią do dobrego domku, a jak koniecznie sie upierasz przy zapłacie , to już lepiej paczuszkę dobrej karmy zamiast pieniedzy

Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha