Całe moje małe stadko chłopaków ściska łapki za śliczną gołą babę
Nasze Śliczne Paskudy :*
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Nasze Śliczne Paskudy :*
Mini, spokojnie... wet pomoże, zobaczysz. Bajeczka wyzdrowieje.
Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Okazało się, że to przeziębienie. Podobno wetka jak na czubka patrzyła na Michała..
Dostała kropelki 1 kropla dziennie, przez 7 dni. Jakieś Hydrocoś..
Poradziła tez kupić beta glukan, dla całego stada. Bo pamiętała, że niedawno byliśmy z Kizią i stwierdziła, że dobrze będzie podawać całemu stadu przez 4 dni. Michał z tego wszystkiego nie zapytał czy ona ma i wyszedł, a do mnie zadzwonił już w drodze powrotnej.
No to kupiłam i mam pytanie - jak to podawać całemu stadu? Bo nie ukrywam, że dzielenie na dawki i próby podawania tego każdej z osobna, sprawia, że mi się na samą myśl odechciewa..
Poradziła tez kupić beta glukan, dla całego stada. Bo pamiętała, że niedawno byliśmy z Kizią i stwierdziła, że dobrze będzie podawać całemu stadu przez 4 dni. Michał z tego wszystkiego nie zapytał czy ona ma i wyszedł, a do mnie zadzwonił już w drodze powrotnej.
No to kupiłam i mam pytanie - jak to podawać całemu stadu? Bo nie ukrywam, że dzielenie na dawki i próby podawania tego każdej z osobna, sprawia, że mi się na samą myśl odechciewa..
Jak ja lubię się śmiać.. to takie ciekawe doświadczenie.
->Nasze Śliczne Paskudy:*<-
->Mini pociechy<-
->Mini pociechy<-
Ufff. Dobrze, że to nic poważniejszego. Niech Bajka zdrowieje 
Co do podawania betaglukanu, to nie mam pojęcia, nigdy nie dawałam - niech się wypowie ktoś doświadczony, ale obawiam się, że jeśli chcesz być pewna, że każda baba dostanie tyle samo, to musisz dzielić...
Co do podawania betaglukanu, to nie mam pojęcia, nigdy nie dawałam - niech się wypowie ktoś doświadczony, ale obawiam się, że jeśli chcesz być pewna, że każda baba dostanie tyle samo, to musisz dzielić...
Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
Nawet nie wiesz jaki kamlot spadł mi z serca.. Jakaś masakra, muszę się opanować bo oszaleję. 
->Mini pociechy<-
->Mini pociechy<-
chyba wszyscy wiemy co przeżywałaś. Ostatnio jak się moja Bela przeziębiła to się zamartwiałam jak głupia, jakby niewiadomo co się działomini pisze:Jakaś masakra, muszę się opanować bo oszaleję.
- StasiMalgosia
Spokojnie mozesz podać beta w jednej misce całemu stadu (gdybym miała biegać za każdym szczurem z łyżeczką to by mi dnia zabrakło
) Lepiej wtedy podać dawke nieco wiekszą, z beta nie przedawkujesz a wieksza pewnośc ze kazda dostanie odpowiednia ilość. Buziaki dla zasmarkańców 
OOooo, z nieba mi z tą radą spadasz dosłownie
Z resztą, Wy jak mało kto wiecie co to znaczy 
Buziaki im posprzedaję ze specjalną dedykacją
Buziaki im posprzedaję ze specjalną dedykacją
->Mini pociechy<-
->Mini pociechy<-
Przy czterech jakoś się jeszcze mobilizowałam, ale przy większym stadku to nie wiem, czy starczyłoby mi cierpliwości dla każdego kawałek chlebka z porcją beta...
Betaglukan najczęściej podaje się tydzień - 10 dni, do dwóch tygodni chyba najdłużej. A potem miesiąc przerwy co najmniej, żeby układ obronny pobudzić. Bajce możesz posmarować pod noskiem maścią majerankową, łatwiej jej się będzie oddychać mimo przeziębienia.
Ucałuj smarkatą i całą resztę Paskud!
Betaglukan najczęściej podaje się tydzień - 10 dni, do dwóch tygodni chyba najdłużej. A potem miesiąc przerwy co najmniej, żeby układ obronny pobudzić. Bajce możesz posmarować pod noskiem maścią majerankową, łatwiej jej się będzie oddychać mimo przeziębienia.
Ucałuj smarkatą i całą resztę Paskud!
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Ode mnie tez gorace buziore dla chorowitki i reszty babek
A teraz baby maja grzecznie brac leki i juz wiecej nie chorowac, o!
A teraz baby maja grzecznie brac leki i juz wiecej nie chorowac, o!
Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Do zobaczenia Skarby moje...
Do zobaczenia Skarby moje...
ale Bajce bym dawała dodatkowo osobno, ja jak dawałam stadu to zwykle w wodzie, i przeziębiony okaz dostawał osobno 
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Bajka też dostaje osobno. Całe szczęście jej można podać na czymkolwiek i zje
Zaraz idę myć starą klatkę, urządzać trochę nową, a wieczorem jedziemy po Jimi i Santanę
Zaraz idę myć starą klatkę, urządzać trochę nową, a wieczorem jedziemy po Jimi i Santanę
->Mini pociechy<-
->Mini pociechy<-
Zdrówka Bajce
Cicho liczę na zdjęcia urządzonej już klatencji, oraz fotorelację Paskudników z łączenia
Cicho liczę na zdjęcia urządzonej już klatencji, oraz fotorelację Paskudników z łączenia
Fotorelacja na bank będzie
I klatki też fotki. na ta chwile jest tam dość pustko, bo nie chce wszystkiego wkładać do środka na czas łączenia 
->Mini pociechy<-
->Mini pociechy<-
ach te ostatnie chwile przed przybyciem nowych domowników
i jeszcze więcej paskudowej radości
tylko niech Bajka zdrowieje i się nie wygłupia !
(he he spokojnie, jak dotrą maluchy będzie miała tyle roboty, że zapomni o chorowaniu, prawda ?
)
i jeszcze więcej paskudowej radości
tylko niech Bajka zdrowieje i się nie wygłupia !
(he he spokojnie, jak dotrą maluchy będzie miała tyle roboty, że zapomni o chorowaniu, prawda ?
no i jak? przywitaliście już nowych domowników? czekamy na relacje