Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
A to zakopane w kołdrze to Soran. Kicnął mi z ramienia, bo sie czegos wystraszył , i potem sobie leżeliśmy przytuleni
A gości nikt nie chwali ?
Goście były dwa, bodajże Pestka (Gruba ) i Ogon. Czy jakoś tak. Grubsza była leniuszkiem , a ta szczuplejsza to istne adhd. Jak otworzyłem klatkę , to jedno już było na daszku , jak ściągalem na dół, to drugie już wyłaziło. Biegały tylko po łóżku, bo na biurku stoi klatka moich.
Obgryzły sznurek od hamaka. Przez kilka dni podwieszałem i obgryzały. Jak obgryzły ucho od hamaka , to zostawiłem i wisiało na 3ch. Śmieszne takie małe brzdące z czystymi ogonkami.
No wlasnie , na tej jednej fotce jakoś tak wyszło, ze jedna ma zmutowane łapki Fotki robiłem komórka , to jest opóznienie jakieś 5 sekund. A one non stop mialy fazę "wypuść naaaas".
Jak puściłem na lózko, to wszystkie zdjęcia przedstawiały biało agutkowe smugi
Paul_Julian tyle mi już pomogłeś ze zmobilizowałem się i przeczytałem cały twój temat Przyznam ze patrząc jakie ty miałeś problemy z ogonkami, ile razy lądujesz z nimi u weterynarza to ja faktycznie przejmuje się kompletnymi pierdołami. Co do ogonków są super Kredka mi się szczególnie podoba ładne umaszczenie Szkoda ze Soran taki strychulec ,chociaż ja patrząc na mojego Dextera to w niektórych sytuacjach to taki tez Soran, nie da się go utrzymać na rekach,ucieka mi za łózko i przez 30min nie chce wyjść tylko ciekawski ryjek zagląda
ze mną :Dexter
za TM : Max I [*],Max II [*][/i],Wielki Wojownik Sheldon, Wojownik cichy bohater Dexter[*] ;([/i]