Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- Paul_Julian
- Kontakt:
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
Bardzo możliwe, ze mięso z takich "dziwnych" częsci jest smaczne. Ale często sama świadomośc , ze to z danego miejsca jest odpychająca. No i pomijam już kwestie czy ktoś je mięso lub nie.
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
- sr-ola
Tak generalnie twierdzę (ale nie tylko ja, bo jest to przecież prawda ogólna), że nie tylko smak się liczy ale i zapach a przede wszystkim- wygląd potrawy. I świadomość tego, jak została stworzona. Co z tego, że pierogi są pyszne, jeśli babcia bez zębów okrasi je tłuszczem wypluwanym swoimi bezzębnymi wargami? Dla mnie sam pomysł na kaszankę jest nie do przetrawienia. Jak można jeść krew? Albo flaki? Już nazwa odrzuca. Nie krytykuję, u mnie w domu spożywa się te potrawy. I nawet pachnie ładnie. Tylko ja nie umiem się przekonać
Tak jak dla wegetarian z przekonania mięso jest nie do przyjęcia, prawda?
Nietoperrr, wspomnienia masz bezcenne

Nietoperrr, wspomnienia masz bezcenne

Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
- Paul_Julian
- Kontakt:
To ja, żeby przejść do fajniejszego tematu , polecam zupełnie letnia atrakcje ! Rzeżbienie w arbuzie:
http://www.joemonster.org/art/12489/Rzezby_z_arbuza
Bo wygląd się liczy
http://www.joemonster.org/art/12489/Rzezby_z_arbuza
Bo wygląd się liczy

Szczursieny :
W szczurzym raju:
W szczurzym raju:
- sr-ola
Szkoda, że szczurka nie wyrzeźbiono 
Moja znajoma zamawiała coś takiego z okazji urodzin, w prezencie. Piękna sprawa

Moja znajoma zamawiała coś takiego z okazji urodzin, w prezencie. Piękna sprawa

Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
Super, kurczę niektórzy to maja mega talent.
W pamięci Cookie, Biscuit, Manu, Muffin, Anouk, Kavi, Tytus i Festus.
http://www.szkicz.blogspot.com <- rysuję sobie.
http://www.szkicz.blogspot.com <- rysuję sobie.

Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
- sr-ola
noovaa, gruba ryba Ci się trafiła. I taka... przytulaśna
Co to za weloniasta rybka?

Co to za weloniasta rybka?
Bojownik Syjamski ( betta splenders ) 

Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
- sr-ola
Tak myślałam ale nie chciałam się błaźnić
Piękny lover 

-
- Kontakt:
Piękny jest!!!
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
czy on być czarny? szukam takiego od wiekównoovaa pisze:Moje nowe kochanie:

Fiona Filipinka -(Myszor) Felicity
[*]Freja [*]Ganja [*]Fifka [*]Frisbi [*]Fobia [*]Kropka [*]Fimi [*]Fiszka [*]Flo [*]Fibi
[*]Freja [*]Ganja [*]Fifka [*]Frisbi [*]Fobia [*]Kropka [*]Fimi [*]Fiszka [*]Flo [*]Fibi
Veerenko ! On w sklepie był idealny! Idealnie czarne ciało z czarno-biało-przeźroczystymi płetwami ... CUDO! .. Troszkę się zawiodłam jak w akwarium ( przy świetle ) zaczął błyszczeć lekko na błękitny, ale i tak jest piękny i nie zawsze ten błękit widać.
Wcześniej miałam czarnego z czerwonymi płetwami, ale też mienił się na niebiesko, więc całkiem czarno-czarnego nie znajdę nigdzie
... Ja to tylko chodzę i poluje na takie cudeńka! 

Wcześniej miałam czarnego z czerwonymi płetwami, ale też mienił się na niebiesko, więc całkiem czarno-czarnego nie znajdę nigdzie

-