ciemno szary ogon to dropsik jest dosc leniwym szczurkiem ktorego ciezko naklonic do jakiej kolwiek zabawy, agutkowy kaptur z drugiego zdjecia to filemon jest on przeciwienstwem dropsa ciagle by sie chcial bawic i sprawdzic kazdy kat, taki szczur z adhd

czarnuszek ze zdjecia trzeciego to lola spokojna szczurcia ale we krwi ma odkrywce kiedy ucieknie to zawsze znajdzie nowe miejsce na przesiadywanie:) na nastepnym zdjeciu rowniez lola. siwek z kolejnych dwoch zdjec to elwira ktora jest wiecznie glodna i zazwyczaj musi zjesc pierwsza nie pozwalajac innym szczurkom dojsc do miski dlatego zaczynam ja karmic osobno zeby nie dochodzilo juz do klotni. czarny kapturek to pyza ktora uratowalam z zoologicznego dziewczyna nie daje sobie w kasze dmuchac i zadzi calym stadkiem, dwa aguty to misia i karol (w czapeczce) praktycznie kochaja tylko siebie nawzajem ale toleruja inne osobniki (czyzby pol rasisci?

) spokojne szczurki ale tylko w ciagu dnia pod moim okiem kiedy przychodzi pora spania ta dwojka najwiecej halasuje w klatce

czarnuch wiszacy na szafce to harnaś

rozbojnik jak sie patrzy zniszczy wszystko co wpadnie w jego lapki wiec musi byc pod stala kontrola na wybiegu bo inaczej obroci dom do gory nogami

wiec mniej wiecej tak sie prezentuje moje stadko ktore oczywiscie planuje jeszcze powiekszyc ale nie wiem kiedy bo aktualnie finanse i czas nie pozwalaja na to zabardzo