Pepe Inka i Mini
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Pepe Inka i Mini
O matko..... przykro mi bardzo 

sierściuchy: Sylwek i Luna
Za TM: Mysiorka (09.'10~9.06.'12), Yuki (17.03.'11~27.07.'12), Buba (17.04.'11~12.11.'12) :-(
Za TM: Mysiorka (09.'10~9.06.'12), Yuki (17.03.'11~27.07.'12), Buba (17.04.'11~12.11.'12) :-(
Weszłam, żeby poczytać co słychać u maleństwa
Wierzyłam, że Kruszynka da radę i wyrośnie na silną kluchę... Leć maleńka [*]

Tak mi przykro
biedna niunia a myślaam że będzie już tylko lepiej. Trzymaj się Marchewka zrobiłaś wszystko co mogłaś przynajmniej przez ostatnie dwa dni swojego krótkiego życia Mini była kochana [*]

ze mną Ogryzek Klusek Agusia Karmelek Czarna Kawa i Małe Zło
za TM Emileczka[*] Ciapeczka[*] Bobuszka[*] Tosia[*]
za TM Emileczka[*] Ciapeczka[*] Bobuszka[*] Tosia[*]
dzieki
Milka ma po prostu piękne futerko <3 takie puszyste i delikatne
ale skacze strasznie :/ potrafi skoczyć z kanapy na biurko a to dość daleko :/ albo skacze po ścianie pól metra w gore jak nie więcej
diabeł mały

ale skacze strasznie :/ potrafi skoczyć z kanapy na biurko a to dość daleko :/ albo skacze po ścianie pól metra w gore jak nie więcej

Marchewka pisze:dzieki![]()
ale skacze strasznie :/ potrafi skoczyć z kanapy na biurko a to dość daleko :/ albo skacze po ścianie pól metra w gore jak nie więcejdiabeł mały
haha,