Witam serdecznie.
Chciałbym kupić gdzieś młodziutkie samiczki dumbo. Byłem już bliski zakupu w Kakadu, ale ostatecznie zakupiłem tam tylko jedzonko, oraz ściółkę i poidełko. I aktualnie od dwóch tygodni w pokoju stoi pusta klatka, która czeka na nowych domowników.
Szukałem jakiejś hodowli, która ma w planach mioty szczurków dumbo, ale niestety nic nie znalazłem. Może ktoś pomógłby znaleźć mi jakiś sposób zakupu szczurków, bez konieczności zakupu w sklepie zoologicznym. Planowane mioty widziałem ostatnio w jednej z hodowli. Ale dopiero w styczniu ma być krycie, więc odbiór byłby w lutym 2012 roku. Troszkę długo, jak na moją niecierpliwość.
Pozdrawiam.
[Warszawa] kupię młode samiczki dumbo
Moderator: Junior Moderator
-
Re: [Warszawa] kupię młode samiczki dumbo
Dwie już oswojone dziewczyny z Trójmiasta: http://szczury.org/viewtopic.php?f=163& ... 72#p807272
Poszukaj tutaj, na stowarzyszeniu Przyjaciół Szczurów, na gumtree.. często są adopcje, niekoniecznie młodziutkich, ale dumbo
Poszukaj tutaj, na stowarzyszeniu Przyjaciół Szczurów, na gumtree.. często są adopcje, niekoniecznie młodziutkich, ale dumbo

Hertz, Kokos, Tina, Wydra, Merrill, Resa, Sówka, Rina, Iwan Groźny, Guarana, Pchła, Szachrajka, Rudzik
-
Re: [Warszawa] kupię młode samiczki dumbo
Wszystkie szczureczki są kochane i cudowne, ale chciałbym, żeby moje były ze mną od maluchów. Ciężko to wyjaśnić, ale wolałbym jednak maluszki.
W każdym razie, dziękuję za radę.
Pozdrawiam.
W każdym razie, dziękuję za radę.
Pozdrawiam.