Ale za serce chwyta mnie zawsze zwykły, czarny kaptur. Bez kaptura stada sobie nie wyobrażam
Jakie umaszczenie szczurka podoba się Wam najbardziej?
Moderator: Junior Moderator
Re: Jakie umaszczenie szczurka podoba się Wam najbardziej?
Nie mam chyba ulubionego umaszczenia, tak jak nie mogę powiedzieć, że któregoś szczura w stadzie kocham najbardziej 
Ale za serce chwyta mnie zawsze zwykły, czarny kaptur. Bez kaptura stada sobie nie wyobrażam
Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Siamese - niespełnione jak dotąd marzenie i blue - łazi gdzieś za mną po pokoju 
Przy mnie: Kropeczka, Leonek, Ącek WWW
Odeszły: Niuniuś, Lukrecjusz, Diana, Iskierka
Temacik moich dzieci
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=37695&start=15
Odeszły: Niuniuś, Lukrecjusz, Diana, Iskierka
Temacik moich dzieci
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=37695&start=15
Klasyki - czarne kaptury i fuzzy 
Jak ja lubię się śmiać.. to takie ciekawe doświadczenie.
->Nasze Śliczne Paskudy:*<-
->Mini pociechy<-
->Nasze Śliczne Paskudy:*<-
->Mini pociechy<-
Aguti
i albinosy 
Ryjek, Paszczak i Mika nr 3 
Kocizny Mefcina i Stefcik, zając Closti
w serduszku Gocia,Gajusek,Julka,Migotka, Nelka,Pimplak,Suri,Mika,Rysiek i Mikan,Bubi,Kotlecik,Surik,Viktorek,Miśka,Muminek,Susełek, Toffcik
Kocizny Mefcina i Stefcik, zając Closti
w serduszku Gocia,Gajusek,Julka,Migotka, Nelka,Pimplak,Suri,Mika,Rysiek i Mikan,Bubi,Kotlecik,Surik,Viktorek,Miśka,Muminek,Susełek, Toffcik
wszystko co beżowe jest piękne. i huskie *.*
~"zapomnialem ze ziarno tez ma uczucia i rodzine.."
~80% Twoich problemów rozwiąże Google i opcja "Szukaj" na odpowiednim forum, na pozostałe 20% wystarczy wódka.
~80% Twoich problemów rozwiąże Google i opcja "Szukaj" na odpowiednim forum, na pozostałe 20% wystarczy wódka.