Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
U mnie na miejscu nie ma zadnych produktow z VL a na stronach internetowych nie zauwazylam kolb z tej firny. Widzialas je na zooplusie ? Bo niedlugo chcę zamawiac z tamtad
vitakraft menu czy to jest w miarę dobra karma? Bo patrze na resztki Vitapolu premium line to większość ziarna, podjechałbym do Tesco ale wiem ze tylko taka karmę tam widziałem.
ze mną :Dexter
za TM : Max I [*],Max II [*][/i],Wielki Wojownik Sheldon, Wojownik cichy bohater Dexter[*] ;([/i]
Do poniedziałku patrząc przeżyją i wtedy kupie im VL, po pół miski zostawiają z mojej winy bo ich nauczyłem,ale teraz nie ma muszą się nauczyć ze wszystko trza jeść żeby dostać nowa porcje.
ze mną :Dexter
za TM : Max I [*],Max II [*][/i],Wielki Wojownik Sheldon, Wojownik cichy bohater Dexter[*] ;([/i]
Hm, nie wiem, ja zawsze pamiętam Vitakraft jako polecany, na równi z VL i Beapharem. Te trzy karmy właśnie jedynie.
Może się pogorszył, że jakieś konkretne linie ma gorsze, nie wiem. Już bardzo dawno nie kupowałam.
W pamięci Cookie, Biscuit, Manu, Muffin, Anouk, Kavi, Tytus i Festus.
Ja moim wredotom suchą karme daję: VL cripsi HAMSTER(ma bardzo fajny skład i kosztuje 1kg/11zł) do tego wsypuje ok 300g słonecznika i pół opakowania ziół podstawowych + troche orzechów. Wszystko mieszam i szczury zjadają wszystko.
A kolby dostają nestora , daje im wieczorem a rano odbieram sam patyk:P
Lubią też timme , a nie lubią uczty szczura ,dlaczego? nie wiem:D
Dog&cat: Vega i Zuza
Ratz: Arkadia Melania Nayeli Malibu Aniołki[*]