Przyjmę dwa Ogonki, [Żory, Opole - lub okolice]

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

dusiaczek
Kontakt:

Przyjmę dwa Ogonki, [Żory, Opole - lub okolice]

Post autor: dusiaczek »

Witam. Po stracie ostatnich maluchów, mimo że oczywiście wmawiałam sobie jak zawsze, że już nigdy, chcę ponownie zając się szczurami. Mianowicie od października/listopada chciałabym zaadoptować dwie młode panny (chyba, ze ktoś ma panów) z Opola lub Żor (lub okolice obu). Byłam na tym forum, moje posty i tematy w różnych działach są, jesli ktos by się bał, co do klatki to zdjęć raczej nie poślę bo nie mam do niej dostępu przez kolejny miesiąc, ale wymiary to ok. 70x40, wys. 60-65. Kiedy ostatni chłopak był u mnie, klatka stała otworem praktycznie cały dzień, wieczorem do później nocy, Dżony nauczony kupkać w jedno miejcie miał więc do dyspozycji cały pokój. Karma - przeważnie Friends, czasem zmieniany na coś innego jak znalazlam dobra karme w tych malych osiedlowych zoologikach. Podłoże żwirek w sensie ten gruby, nie piaskowy. Wet - 3 w okolicy, z czego jeden calkowicie szczurzasty. Hmm... W sumie to chyba najwazniejsze.

Oczywiście będę tez szukać w innych tematach, ale ktoś oddający może szukać tu, dlatego zamieszczam.
~"zapomnialem ze ziarno tez ma uczucia i rodzine.."

~80% Twoich problemów rozwiąże Google i opcja "Szukaj" na odpowiednim forum, na pozostałe 20% wystarczy wódka.
dusiaczek
Kontakt:

Re: Przyjmę dwa Ogonki, [Żory, Opole - lub okolice]

Post autor: dusiaczek »

nieaktualne, adoptuję panny od xxx :)
Można zamknąć/usunąć.
~"zapomnialem ze ziarno tez ma uczucia i rodzine.."

~80% Twoich problemów rozwiąże Google i opcja "Szukaj" na odpowiednim forum, na pozostałe 20% wystarczy wódka.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”