Ja zawsze lubię te najmniejsze i najbardziej ciapkowate, więc Plastuś(i jego imię) to mój ulubieniec

Moderator: Junior Moderator
Chłopaki są niby z wpadki, znalazłam ogłoszenie na irlandzkim forum. Niby, bo jak się później okazało często mają młode, więc muszą rozmnażać celowo, ale po co, to nie wiem (chociaż mogę się domyślić). Może te maluchy akurat są wpadką, ale wcześniejsze i pewnie kolejne, nie sądzęol. pisze:gdzie znalazłaś te cudeńka ? wcale Ci się nie dziwię, że wzięłaś czwórkę - jak urodzaj to trzeba brać![]()
od razu lepiej, co ? mimo, że młodzi dają się we znaki
O tak, Młody i w moim sercu ma specjalne i niepowtarzalne miejsce i nikt go nie zajmiemanianera pisze:Ale nie łudźmy się, moje serce i tak należy do tego pana: http://s930.photobucket.com/albums/ad14 ... G_2823.jpg Tysiące buziaczków w to piękne pysio!
I miziaki dla maluszków!
to nasypałam im do miski jedzenie i oczywiście na następny dzień musiałam zamontować kolejną miskę, bo w tej jedli, spali, załatwiali się i wszystko co tylko możliwe w niej robiliunipaks pisze: http://i930.photobucket.com/albums/ad14 ... G_2579.jpg przesłodka gromadka![]()
ja też tak miałam z początku, ale sę przywyka dosyć szybko - nie pozostawiają wyboruzocha pisze:Chyba już się odzwyczaiłam od takich małych rozrabiakówPrzez jakiś czas miałam już stabilizację i grzeczne szczurki, które nie musiały być zamykane w klatce i pilnowane non stop
A teraz znowu hałas, wszędzie ich pełno i trzeba pilnować
ale jest też radość i na nowo odkrywanie każdego z osobna
![]()
dokładnie!alken pisze:biedny Młody, obleziony przez szarańczę![]()
Nie wiem czy bardzo, bo i tak jest spasionyBlanny pisze:Kurczę, a bardzo przytył? Wygląda dalej na mega zadowolonego z życia.
Gromadka oczywiście prześliczna, Plastuś ma bardzo ciekawe umaszczenie. Jakie to znaczenie? Wszystkie ogony cudeńka.
Oj rosną w zastraszającym tempie. Nie było mnie tydzień, a oni nie dość, że futerko zmienili, teraz jest już taka długaśna sierść, to jeszcze sporo urośli. Z dnia na dzień nabierają masy.Effie pisze: Przygotuj się, że Cię teraz będziemy o fotki męczyć bardzo często, bo przecież toto tak szybko rośnie, a w każdym stadium jest w inny sposób cudne.
Effie pisze:Weźmy Młodego na przykład - jak na porządnego faceta przystało z wiekiem robi się coraz przystojniejszy
tak sobie tłumaczęol. pisze:na razie chłopcy muszą się wyszaleć, ale za jakś czas i Młody, miejmy nadzieję, skorzysta z ich obecności, w czwóreczce niemożliwe żeby nie znalazł się choć jeden miłośnik słodkiego lenistwa i świętego spokoju - Młodego pokrewna dusza
Ostatnio coraz częściej i coraz łatwiejmanianera pisze: Miziaki dla Młodego! I dla maluszków o ile się nawiną i dadzą głasknąć!