Ja bym zaadoptowała ogonkowi kolegę, kupiła od kogoś tanią, używaną klatkę i starała się poświęcić mu i jego towarzyszowi dużo czasu, nawet jeśli dostałaś go w spadku

Moderator: Junior Moderator
Nikt nie każe ci głaskać, ale mogłabyś być chociaż miła. Może należy ukarać cleo tego szczura za to, że szczur jest sam?nie zamierzam nikogo głaskać po głowie tylko dlatego jest jest tu nowy.
już napisałam, ze taki mam.mini pisze:Mi nie chodziło o rady, tylko ich ton
dlaczego? chodzi o adopcję dla tej prawowitej włascicielki, która jak rpzyjedzie i będzie miec 1 ogona, to i tak będzie musiała przygarnąc drugiego.mini pisze:Co do adopcji - dobra, przypuśćmy, że zdecyduje się na adopcje. Przyjdzie koniec roku i co dalej? Obecny ogon i tak trafi do właściciela, a ona zostanie z kolejny samym szczurem?
A kto napisał, że ona chce je mieć? napisałam - jest opiekunka, na miesiąc, trzy czy osiem - jest za nie odpowiedzialna.mini pisze:Nawet nie wiemy czy cleo5959 chce mieć szczury, czy zgodziła się tylko na tymczasową opiekę.
nie róbcie z emnie potwora, to że nie potraficie podejśc z dystansem do czyjejs wypowiedzi, ani nie znacie mnie i nie wiecie że taka jestem, to już Wasza wina.macik001 pisze:Nikt nie każe ci głaskać, ale mogłabyś być chociaż miła.nie zamierzam nikogo głaskać po głowie tylko dlatego jest jest tu nowy.
Ty to powiedziałas, nie ja.macik001 pisze: Może należy ukarać cleo tego szczura za to, że szczur jest sam?
i ponownie - nie będę zmieniać swojego charakteru tylko dlatego, że komus nie pasuje, ze wale konkretami, zamiast sie nad ludxmi rozczulac.Kluska123 pisze:na forum powinna panować miła atmosfera, nikt nie każe Tobie głaskać kogoś po głowie, ale starajmy się być mili w stosunku do siebie![]()
Ekhemm.. http://szczury.org/viewtopic.php?f=7&t=27734 polecam.dusiaczek pisze:i ponownie - nie będę zmieniać swojego charakteru tylko dlatego, że komus nie pasuje, ze wale konkretami, zamiast sie nad ludxmi rozczulac.Kluska123 pisze:na forum powinna panować miła atmosfera, nikt nie każe Tobie głaskać kogoś po głowie, ale starajmy się być mili w stosunku do siebie![]()
Nie będzie musiała. To jest tylko i wyłącznie jej decyzja czy chce mieć 2 szczura...będzie musiała przygarnąc drugiego.
Dziękuję, czytałam, postoję, bo nie zrobiłam nic złego.mini pisze: Ekhemm.. http://szczury.org/viewtopic.php?f=7&t=27734 polecam.
A może ty postarasz isę być nagle niemiła? Nie potrafisz? widzisz, ja też nie. Nie każcie lludziom zmieniać swoich charakterów tylko dlatego nie nie potrafię rozczulać się z płaczem nad tematem, a po prostu odpisałam KONKRETAMI.macik001 pisze:To może chociaż postarasz się być bardziej miła?