Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
ciężarna mysia wczoraj zmarła. Felthartis została sama, dopiero po śmierci siostry zaczęła wychodzić do człowieka, wchodzić na ręce. skradła moje serce totalnie. moją mamę też zauroczyła... wiec mysia zostaje u nas na stałe, chyba bym nie mogła jej oddać.
jak dobrze pójdzie w przyszłym tygodniu trafi do nas koleżanka dla małej, z hodowli Cats Buster.
kilka zdjęć mysi :
ulubione zajęcie i miejsce Feltharis :
bez szczurków... ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
muszę przyznać, że jej w ogóle nie czuć
kiedyś miałam samca i capił. malutka nie śmierdzi, jedynie jak mi nasika na rękę to czuć taki silny, przykry zapach, ale generalnie bezzapachowa jest z samli też żaden zapach się nie unosi.
możliwe, ze juz na początku tygodnia przybędzie do nas koleżanka dla mysi, ale to jeszcze musimy dogadać.
bez szczurków... ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
właśnie przez to, że mama zobaczyła, że panna w ogóle nie śmierdzi, pozwoliła mi ją ostatecznie zostawić. no i tak trafi do nas panna z hodowli i w październiku prawdopodobnie panna z Białegostoku... się wkręciłam.. mam nadzieję, że nie skończy się tak, jak ze szczurami, że wyląduję z prawie 30stką