Nasze Śliczne Paskudy :*
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Nasze Śliczne Paskudy :*
Moim dziewczynkom zrobiłam ostatnio wybieg to się schowały w jeden kąt, nie wiem zupełnie jak je przekonać że są bezpieczne i mogę sobie trochę pochodzić
3mam kciuki 
No co?
Paprochowi kącik się wreszcie znudzi i dołączy do reszty! A z kim ona się najbardziej trzyma?
Zdrówka dla Bajeczki!
Mam nadzieję, że w czwartek się nie spotkamy w Kobrze, jutro się okaże...
Paprochowi kącik się wreszcie znudzi i dołączy do reszty! A z kim ona się najbardziej trzyma?
Zdrówka dla Bajeczki!
Mam nadzieję, że w czwartek się nie spotkamy w Kobrze, jutro się okaże...
- dolby_surround
Paproch pewnie czuje się niezbyt pewnie i nie wie na ile jej wolno, dlatego woli siedzieć w kąciku. Nie chce, żeby reszta myślała, że nowa, a łazi wszędzie jak wielka pani 
Dolby, ojjj za to w klatce robi rumor taki, że głowa mała 
Maszka, najchętniej z Mizią i Bójką, czasem z Doti
No ja mam nadzieje, że się nie spotkamy w czwartek! A przynajmniej nie w takich okolicznościach.
Maszka, najchętniej z Mizią i Bójką, czasem z Doti
No ja mam nadzieje, że się nie spotkamy w czwartek! A przynajmniej nie w takich okolicznościach.
Jak ja lubię się śmiać.. to takie ciekawe doświadczenie.
->Nasze Śliczne Paskudy:*<-
->Mini pociechy<-
->Mini pociechy<-
jakie piękne zdjęcia! Jimi serce topi!
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
No więc, z Bajklą u weta była też Mizia, bo zaczęła przechylać głowę. Badanie na zapalenie ucha środkowego przeszła bardzo ładnie i Pani Lisiecka stwierdziła, że to raczej wada genetyczna.
Z Bajką za to już nie tak wesoło: Bajka ma obrzęk spojówki i światłowstrent, a do tego powieka w tym lewym oczku jest mniejsza (bardziej zamknęta) i jeśli po tygodniu nie będzie poprawy to operacja. Dostała Atecortin, smarowane 2 x dziennie. Niech to pomoże..
Z Bajką za to już nie tak wesoło: Bajka ma obrzęk spojówki i światłowstrent, a do tego powieka w tym lewym oczku jest mniejsza (bardziej zamknęta) i jeśli po tygodniu nie będzie poprawy to operacja. Dostała Atecortin, smarowane 2 x dziennie. Niech to pomoże..
->Mini pociechy<-
->Mini pociechy<-
Jak oczko Bajki? Trzymam kciuki za poprawę!
Smarowanie oka to jakiś horror.. Strasznie piszczy, wyrywa się, a później ma focha.. Plus jest taki, że maść działa. Nie ma porfiryny już. Zobaczymy jaki będzie efekt po tygodniowym stosowaniu. mamy później zadzwonić do Pani dr i powiedzieć jak się sprawy mają. Oby było dobrze.
->Mini pociechy<-
->Mini pociechy<-
3mam kciuki żeby wszystko się wykurowało
i nie dziwię się że nie lubi smarowanie, to przecież nic przyjemnego!
haha
Dziś polowałam na ryjoczki
Oto efekt:

Od kilku dni mają miejsce coraz częstrze wojny o pozycję. Maluchy dorastaja i próbują swoich sił, szczególnie Paproch i Santana. Jeszcze im się obrywa ale kto wie..może kiedyś
Bo Kizia berło władzy dierży mocno i oddać go nie ma zamaru. Podobnie do niej zachowują się inne starsze kobiety i maluchy lądują z łomotem i piskiem na plecach.

Od kilku dni mają miejsce coraz częstrze wojny o pozycję. Maluchy dorastaja i próbują swoich sił, szczególnie Paproch i Santana. Jeszcze im się obrywa ale kto wie..może kiedyś
->Mini pociechy<-
->Mini pociechy<-
- dolby_surround
http://imageshack.us/photo/my-images/64/dsc0483fh.jpg/ Na tym zdjęciu Bajka (o ile dobrze widzę) jest definicją błogostanu 
Tak to Bajka
I faktycznie - tak wygląda 
->Mini pociechy<-
->Mini pociechy<-
Trzymamy wobec tego kciuki za dalszą poprawę tego oczka, aż do całkowitego wyzdrowienia!
Sesyjka przepiękna, proszę wymiziaj ode mnie śliczne ogoniaste istotki
Sesyjka przepiękna, proszę wymiziaj ode mnie śliczne ogoniaste istotki
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Wymiziam i to z przyjemnością 
Oczko już widać bo nie zasłania go tona porfiryny.. I faktycznie, lewa powieka jest mniejsza. Mamy nadzieje, że to leczenie pomoże i nie trzeba będzie sięgać po skalpel.
Oczko już widać bo nie zasłania go tona porfiryny.. I faktycznie, lewa powieka jest mniejsza. Mamy nadzieje, że to leczenie pomoże i nie trzeba będzie sięgać po skalpel.
->Mini pociechy<-
->Mini pociechy<-
Jakie cudne mordeczki 
Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]