Nestea i Fanta :p:p

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Szurek15

Nestea i Fanta :p:p

Post autor: Szurek15 »

Witam!Pewnego dnia obejrzałem na youtube filmik o szczurach.I tak zafascynowałem się szczurkami więc po kilgu tygodniach wybłagałem tatę o dwa szczurki.Po tych tygodniach kupiłem w zoologu dwie ogoniaste maluszki, które nazwałem Nestea i Fanta.Nie za dobrze się z nimi dogadywałem.Już pierwszego dnia zobaczyłem ,że kasłały i im krew z nosa leciała panikowałem panikowałem byłem u weta wet powiedział ze nic im nie jest. Dnia trzeciego Zacząłem oswajać, ale tak się bały ,że wybrałem sposób po dobroci.Ale coś chyba żle zrobiłem bo dwa boją sie każdego hałasu i Fanciakowa gryzie bardzo mocno a Nastea mnie tylko liże.Nie ede wiecej pisać bo mnie kumple na dwór wołają. Jak coś nie wyrażnie napisałem to pisac bo to w pośpiechu robilem.Pzdr
Awatar użytkownika
unipaks

Re: Nestea i Fanta :p:p

Post autor: unipaks »

Witamy nowego zaszczurzonego, gratulujemy; następne szczuraski adoptuj za darmo ze szczurzego forum, transport jakiś do ciebie się znajdzie :) Skąd jesteś?
Maluchy mają porfirynę może ze stresu po zmianie otoczenia, ale rozważ też uczulenie na ściółkę lub jakieś pokarmy ( bo mam nadzieję, że nie są przeziębione :) ) Poczytaj o oswajaniu, karmieniu i innych ważnych sprawach, no i wrzuć jakieś foteczki swoich pociech :)
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Awatar użytkownika
mikanek

Post autor: mikanek »

Nie taki nowy , ta Nestea i Fanta jakoś znajomo brzmią...
Ryjek, Paszczak i Mika nr 3 :D
Kocizny Mefcina i Stefcik, zając Closti

w serduszku Gocia,Gajusek,Julka,Migotka, Nelka,Pimplak,Suri,Mika,Rysiek i Mikan,Bubi,Kotlecik,Surik,Viktorek,Miśka,Muminek,Susełek, Toffcik
Szurek15

:P:P Zapomniałem dodać ,że mam juz je 4tyg
Awatar użytkownika
pray

Post autor: pray »

I czekamy na zdjęcia ::)
Szurek15

91.203.133.83:27205 niestety fanta nie ma zdjęc .
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”