Bardzo się cieszę, że dostałaś tą pracę, w sumie się domyślałam, bo długo Cię nie było na orgach
Lucky po prostu chciał się pokazać z jak najlepszej strony

Ale po łączeniu z przedszkolakami z Poznania nauczył się pokory i teraz dziadek Filip go wychowuje po swojemu przy każdym spotkaniu, jutro przeprowadzka Luckusia do ferplasta, oby się udało, oby
Dam zdjęcia, dam w końcu, OBIECUJĘ
Może nie potrafię się pochwalić moimi ogonkami, ale nadszedł czas, by pokazać szczurzostwo mojego brata

Wprawdzie ma tylko dwójkę łobuzów, ale mają tyle energii jak stado dziesięciu ogonów
Ace i Remy - nie reagują na swoje imiona, bo wszyscy mówią do nich 'szczura', tak się przyjęło i zostało zaakceptowane przez wielmożnych panów

Są naprawdę wspaniałymi, przyjacielskimi ogonkami. Pokochałam je jak własne, codziennie spędzałam z nimi czas będąc w Niemczech, karmiłam je, sprzątałam im klatkę, brat mnie z pokoju czasem wyganiał, bo na 1,5 miesiąca pozbawiłam go szczurów

Są z Austrii, nie wiadomo od kogo, co i jak, po prostu szukały wspaniałego domku

I go znalazły. Mają około roku, miziaki moje kochane

Strasznie za nimi tęsknię, najchętniej by je mojemu bratu zarąbała i do Polski sprowadziła, ale nie ma tak łatwo
I dziękujemy za kciuki!

Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Do zobaczenia Skarby moje...