gratis urodzinowy <lol>
Moderator: Junior Moderator
-
gratis urodzinowy <lol>
Dziś urodziły się maluchy z gratisu dostałam wczoraj a dziś mam 8 więcej ale jestem szczęśliwa jak nie wiem
. zawsze chciałam mieć szczurki:* . tylko boje się że mama sobie nie da rady bo maluszki leżą wokół niej i popiskują a ona je zakrywa.

- StasiMalgosia
Re: gratis urodzinowy <lol>
że zakrywa to dobrze,jak możesz to zobacz czy mają takie białe pół księżyce na brzuszkach (tj mleczko w nich ale to tak wygląda
)
dwa wyjmij półki z klatki, dawaj mamie dużo białka, gerberki mięsne są najlepsze
koniecznie musisz poczytać na forum o chowaniu maluszków i o rozdzieleniu ich w odpowiednim czasie
maluszki to super przygoda zacznij szukać im domków już dziś porób zdjęcia mamy itp jak nie wiesz czy dasz rade to poszukaj pomocy na forum
skąd jesteś?
a i jak mama karmi to zaufaj mi mimo że jest młoda jest w tych sprawach mądrzejsza od nas

dwa wyjmij półki z klatki, dawaj mamie dużo białka, gerberki mięsne są najlepsze
koniecznie musisz poczytać na forum o chowaniu maluszków i o rozdzieleniu ich w odpowiednim czasie
maluszki to super przygoda zacznij szukać im domków już dziś porób zdjęcia mamy itp jak nie wiesz czy dasz rade to poszukaj pomocy na forum
skąd jesteś?
a i jak mama karmi to zaufaj mi mimo że jest młoda jest w tych sprawach mądrzejsza od nas

-
w klatce są idealne warunki mamusia uwiła gniazdo tylko cały czas odrzuca jednego maluszka aż zimny jest ale się rusza i popiskuje. Co robić? reszta maluszków ma pełne brzuszki widać.
- sasza&masza
- Numer GG: 9176574
dokładaj tego maluszka cały czas do samicy. Tak żeby dostał sie do mleka jak będzie karmiła.
Gratulacje!
Gratulacje!

Dog&cat: Vega i Zuza
Ratz: Arkadia Melania Nayeli Malibu Aniołki[*]
Ratz: Arkadia Melania Nayeli Malibu Aniołki[*]
-
Dziękuje za rady:*. robię tak pol nocy i lampkę nad nimi zapaliłam żeby ciepło miały:)