[Warszawa] Zamówienie w Zooplusie
Moderator: Junior Moderator
[Warszawa] Zamówienie w Zooplusie
Zamierzam w najbliższym czasie zamówić parę rzeczy w Zooplusie. Jeśli ktoś także ma taki zamiar, a brakuje mu do darmowej przesyłki, to chętnie się przyłączę. Planuję kupić Timę za 54,80 zł, więc do darmowej przesyłki brakuje niecałych 50 zł. 

Re: [Warszawa] Zamówienie w Zooplusie
Ja mogę być chętna, ale muszę jeszcze ogarnąć co bym chciała, bo sama nie wiem 

10-go października chcę zamówić 2.5 kg Jr Farm Ucztę Szczura i ewentualnie jakieś drobiazgi, może znajdzie się ktoś do wspólnego zamówienia. Mieszkam pod Warszawą ale codziennie jestem w stolicy, także przekazanie "towaru" to żaden problem

Ryjek, Paszczak i Mika nr 3 
Kocizny Mefcina i Stefcik, zając Closti
w serduszku Gocia,Gajusek,Julka,Migotka, Nelka,Pimplak,Suri,Mika,Rysiek i Mikan,Bubi,Kotlecik,Surik,Viktorek,Miśka,Muminek,Susełek, Toffcik

Kocizny Mefcina i Stefcik, zając Closti
w serduszku Gocia,Gajusek,Julka,Migotka, Nelka,Pimplak,Suri,Mika,Rysiek i Mikan,Bubi,Kotlecik,Surik,Viktorek,Miśka,Muminek,Susełek, Toffcik
Witajcie  W najbliższym czasie chciałam zamówić dla siebie Timę Ratimmę. I mam do Was pytanie: Może ktoś z Was będzie chciał ze mną zamówić? Zawsze wyjdzie taniej
 W najbliższym czasie chciałam zamówić dla siebie Timę Ratimmę. I mam do Was pytanie: Może ktoś z Was będzie chciał ze mną zamówić? Zawsze wyjdzie taniej 

W najbliższym czasie chciałam zamówić dla siebie Timę Ratimmę. I mam do Was pytanie: Może ktoś z Was będzie chciał ze mną zamówić? Zawsze wyjdzie taniej
Za TM 16 szczurzych duszyczek.. (*) 

Jaaa chceee !

Igaśka, ale nie będzie Ci się chyba opłacała wysyłka z wawy, wyszłoby na to samo jakbyś zamówiła bezpośrednio do siebie do domu 
(?)

(?)
Za TM 16 szczurzych duszyczek.. (*) 

Aaa  to dobra.
 to dobra.

to dobra.
 to dobra.- 
				Hanka&Medyk
Ja bym się pisała na Timę i parę innych rzeczy. Muszę się przyjrzeć, co potrzebuję.

[*]:Dziunia,Gienia,Gaja+UtahMerch'sField,OmegaEM,Amiga,Destra+DaithiRL,Aguta,Albi,Fufa,Yumi,Belzebub,Wacław,Krówka
Są:Miotła,LuxTorpeda,Teodora,Ciapka,Piszczałka,Rubi,Tesla,Gniotka

Są:Miotła,LuxTorpeda,Teodora,Ciapka,Piszczałka,Rubi,Tesla,Gniotka
hej tez zamówiła bym jakies zarcie dla ogonów

Za TM : Marysia Tutuś Kleo Gucio
Mała Mi uciekła ...
 Melina ma się dobrze w nowym domku
 Melina ma się dobrze w nowym domku Re: [Warszawa] Zamówienie w Zooplusie
Ok, to wyślij pw jak już będziesz wiedziała co chcesz  Jutro maksymalnie chciałam złożyć zamówienie.
 Jutro maksymalnie chciałam złożyć zamówienie.

Jutro maksymalnie chciałam złożyć zamówienie.
 Jutro maksymalnie chciałam złożyć zamówienie.Za TM 16 szczurzych duszyczek.. (*) 

Moi Drodzy, robię dzisiaj zamówienie w zooplusie, bo jest promocja - 10% rabatu na wszystko z okazji ich urodzin, ale tylko dzisiaj. Jeśli ktoś chętny z Warszawy, to piszcie na GG (nr 1989601).

szkoda ze nie mam gg to bym napisała :/

Mała Mi uciekła ...
 Melina ma się dobrze w nowym domku Re: [Warszawa] Zamówienie w Zooplusie
akzi, pisz śmiało i na forum lub PM  Po prostu nie siedzę tu ciągle, bo jestem w pracy a GG mam zawsze pod ręką. Zamówienie będę robiła wieczorkiem.
 Po prostu nie siedzę tu ciągle, bo jestem w pracy a GG mam zawsze pod ręką. Zamówienie będę robiła wieczorkiem.

Po prostu nie siedzę tu ciągle, bo jestem w pracy a GG mam zawsze pod ręką. Zamówienie będę robiła wieczorkiem.
 Po prostu nie siedzę tu ciągle, bo jestem w pracy a GG mam zawsze pod ręką. Zamówienie będę robiła wieczorkiem.Re: [Warszawa] Zamówienie w Zooplusie
ok  juz patrze co tam jest ciekawego
 juz patrze co tam jest ciekawego  cos polecacie apropo normalnego zdrowego pysznego zarcia dla szczurków ?
 cos polecacie apropo normalnego zdrowego pysznego zarcia dla szczurków ?
uczta szczura to dobre jest ?

juz patrze co tam jest ciekawego
 juz patrze co tam jest ciekawego  cos polecacie apropo normalnego zdrowego pysznego zarcia dla szczurków ?
 cos polecacie apropo normalnego zdrowego pysznego zarcia dla szczurków ?uczta szczura to dobre jest ?

Mała Mi uciekła ...