Skinnerka
Moderator: Junior Moderator
Skinnerka
mały wstrętny ślepy łysy paskudnik nigdy nie lubiący głaskania. z charakterkiem, bo kiedy się coś nie podobało lubiła sobie dziabnąć.wieczny pieniacz w stosunku do innych szczurów i ludzi. chyba już na zawsze zostanie mi po niej pamiątka wielkiego gryza, kiedy musiałam iść na pogotowie.
dumna mama Koko i Mufki.
przeżyła u nas dobre 2 latka. starości nie da się zatrzymać, dlatego wczoraj pozwoliłam jej odejść.
leć, Aniołku do reszty stadka i Twojej siostry, na pewno będziesz miała z kim biegać [*]
dumna mama Koko i Mufki.
przeżyła u nas dobre 2 latka. starości nie da się zatrzymać, dlatego wczoraj pozwoliłam jej odejść.
leć, Aniołku do reszty stadka i Twojej siostry, na pewno będziesz miała z kim biegać [*]
zeMną:CumbobLunetaMufkaMulinaPiankaOwcaWałekIncognitoKopciuchSrebritkaIvermektynaGremlinRzepicha
zaTM:AdziaDużaFruziaBudyń4KluskiAllelekWałkiNiebieskiChoryDowódcaPomidorowyPszeniczyMlekoKoalaPlamkaTrututSkinerEspriAgutKoKoDoremiSomaliaKapadocja
zaTM:AdziaDużaFruziaBudyń4KluskiAllelekWałkiNiebieskiChoryDowódcaPomidorowyPszeniczyMlekoKoalaPlamkaTrututSkinerEspriAgutKoKoDoremiSomaliaKapadocja
-
- Kontakt:
Re: Skinnerka
Skinnerka.. dzięki niej mój tata polubił łysole..
[*]
bardzo mi przykro
[*]
bardzo mi przykro

bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
- Paul_Julian
- Kontakt:
Spij spokojnie, Skinnerko. Teraz w stadku spokojniej, ale przecież będzie jej brakowac 

Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Sinnerka... <'> Baw się dobrze za TM
Też mogę śmiało powiedzieć, że zafascynowała mnie jej nagość, bo to był pierwszy łysy szczur jakiego widziałam.
Też mogę śmiało powiedzieć, że zafascynowała mnie jej nagość, bo to był pierwszy łysy szczur jakiego widziałam.
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
[*] dla Aniołka
Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Do zobaczenia Skarby moje...
Do zobaczenia Skarby moje...
[*]
Jak ja lubię się śmiać.. to takie ciekawe doświadczenie.
->Nasze Śliczne Paskudy:*<-
->Mini pociechy<-
->Nasze Śliczne Paskudy:*<-
->Mini pociechy<-
-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
[*]
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Za TM: 88 szczurzych duszyczek