Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Pragnę połączyć siły z jordanem Dla Bójki nie ma przeszkody nie do zjedzenia
Z nią słowo "nuda" nie istnieje Zmusza nas do wysilania zwojów muzgowych i wymyślania nowych rozwiazań, mających na celu ukrócenie tych zapędów
Ostatnio na sb odbyła się rozmowa co do wag i proludzkości Ćwirków
Postanowiłam więc opisać tu jak sytuacja z tą Panią:
Bójka waży 300 gram, a co za tym idzie jej waga jest największa w moim stadzie. Jednak - jej gabaryt bardziej idzie w długość niż szerokość Czuje też w kościach, że z niej będzie naprawdę spory, dorodny szczur. To co ważne, nie zauważyłam jeszcze aby miała jakiekolwiek problemy ze zdrowiem. Bardzo ładnie, systematycznie się rozwija i jej zachowanie nie budzi we mnie wątpliwości czy obaw
Jeśli chodzi o jej sierść, to w kilku miejscach: na głowie czy na wysokości nerek, jest nieco jaśniejsza. Trudno mi to uchwycić na zdjęciach, bo to zależny od światła i jak mała się ustawi.
Co do proludzkosci - Dalej kładzie się za plecami i nerki grzeje Czasem wchodzi pod koszulkę i potrafi tam przebywać bardzo długo Jakież jest jej oburzenie, kiedy wstaję z miejsca, a co za tym idzie i jej pozycja musi się zmienić
Szukałam tu tematu Bombardziaków..ale nie znalazłam..