Nasze trojaczki
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Nasze trojaczki
Śliczne panienki ;**
A jeśli mogę wiedzieć skąd masz małe ?
Czekam na zdjęcia ślicznotek !
A jeśli mogę wiedzieć skąd masz małe ?
Czekam na zdjęcia ślicznotek !
hej, przepraszam, że nie zrobiłam zdjęć ale mam najazd teściowej na dom. Koszmar
Udało mi się w wolnej sekundzie zrobić zdjęci brzuszka mojej małej która szybko tyje i szybko rośnie.

Udało mi się tylko takie zdjęcia zrobić. Niestety mała jest bardzo ruchliwa. Jest dużo grubsza od swoich sióstr a więc trochę się martwię.
A dopiero w weekend będę mogła dziewczyny porwać do lecznicy do oazy w warszawie do dr Kaczmarczyk
Udało mi się w wolnej sekundzie zrobić zdjęci brzuszka mojej małej która szybko tyje i szybko rośnie.

Udało mi się tylko takie zdjęcia zrobić. Niestety mała jest bardzo ruchliwa. Jest dużo grubsza od swoich sióstr a więc trochę się martwię.
A dopiero w weekend będę mogła dziewczyny porwać do lecznicy do oazy w warszawie do dr Kaczmarczyk
Dziewczyny proszę was o poradę bo one mają ogromna klatkę i boje się, o nią
Mamy je od 2 tygodni i 2 dni. Kiedy je wzieliśmy miały skończone 4 tygodnie.
Mamy je od 2 tygodni i 2 dni. Kiedy je wzieliśmy miały skończone 4 tygodnie.
O kogo się boisz? O klatkę czy o małe? Nie zrozumiałam...
A tak poza tym to śliczne ogoniaste!
A tak poza tym to śliczne ogoniaste!
mam wrażenie ze ona jest w ciąży a klatka ma 110 cm wysokości i ze jak urodzi to małym może się coś stać.
Dziewczyny kajam się przed wami za brak obiecanych zdjęci
. Już wam wstawiam z wczorajszego spaceru. Niestety Poza moimi szczurkami w domu mam 2 córki które potrafią zająć mi całe dnie i dopiero po 20 mam czas dla ogonków tak ze 2-3 godziny a zdjęć potem nie mam siły wstawiać.
Spacer po łóżku ulubione zajęcie
- od lewej Misia, Masza, Maja
Przytulanki

Teraz dopiero zauważyłam jak one urosły moje najukochańsze ogonki.

Spacer po łóżku ulubione zajęcie

Przytulanki

Teraz dopiero zauważyłam jak one urosły moje najukochańsze ogonki.
Ha ha! Pierwsze zdjęcie - boskie!
Aha.... Już rozumiem. Może nie będzie zanosić maluchów na samiutką górę? A może w ogóle nie będzie miała kogo zanosić?
Aha.... Już rozumiem. Może nie będzie zanosić maluchów na samiutką górę? A może w ogóle nie będzie miała kogo zanosić?

Ale one są śliczne piękny kolor!
Klusek[*][/color][/b] Hasko[*][/color][/b] Lusiek[*][/color][/b] Shogun[*][/color][/b]

Dzisiaj byłyśmy u weta odrobaczył je obciął pazurki i sprawdził czy maja nie jest w ciąży. Hura nie jest mam nadzieje, że się nie pomyliła pani weterynarz. Dziękujemy ślicznie za uznanie 

Uff...to dobrze. Może rzeczywiście to taki mały grubasek
A takie piękne dziewczynki to tylko schrupać.
No po prostu cudne!
Rób zdjęcia jak tylko będziesz miała czas bo na takie ślicznoty to mogę patrzeć godzinami.
Pozdrawiam i przesyłam mizianko dla całej Trójcy.

A takie piękne dziewczynki to tylko schrupać.
No po prostu cudne!
Rób zdjęcia jak tylko będziesz miała czas bo na takie ślicznoty to mogę patrzeć godzinami.

Pozdrawiam i przesyłam mizianko dla całej Trójcy.

<*> Moje aniołki<*>
szczurki: Bunia, Sali, Gryzia, Rubi, Chloe; chomiki: Pipi, Emi
szczurki: Bunia, Sali, Gryzia, Rubi, Chloe; chomiki: Pipi, Emi
Jutro wieczorem postaram się wrzucić jakieś zdjęcia i opowiedzieć wam ciekawą historie

Te wielkie uszy są cudne!
Klusek[*][/color][/b] Hasko[*][/color][/b] Lusiek[*][/color][/b] Shogun[*][/color][/b]