Nowe szczurki

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Angi1999

Nowe szczurki

Post autor: Angi1999 »

Nie jestem doświadczona jeśli chodzi o szczurki...

W każdym razie w tym tygodniu pojawią się w mnie dwa nowe szczurki !! Jupii , po namawianiu rodziców na dwa szczurki udało się ! 8) :D ;D
Już wkrótce :D
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Re: Nowe szczurki

Post autor: Paul_Julian »

Poczytaj sobie tematy tej kolezanki http://szczury.org/memberlist.php?mode= ... le&u=25068 i odpowiedzi.

I jesli jesteś Bratką , to radzę poczytac regulamin. Zmienne IP nie chroni. A wręcz przeciwnie.

Więc zdecyduj się, z którego chcesz konta korzystać. Z dwóch nie możesz, bo oba dostaną bana.
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Angi1999

Założyłam nowe konto ponieważ do tamtego nie pamiętam hasła a niechcę mi się odzyskiwac. :D
Awatar użytkownika
Lusia

Post autor: Lusia »

a skąd będą szczurki?
Klusek[*][/color][/b] Hasko[*][/color][/b] Lusiek[*][/color][/b] Shogun[*][/color][/b]
Obrazek
Angi1999

8) :D ;D[/quote]
Lusia pisze:a skąd będą szczurki?

Z zoologicznego... Mieszkam w szprotawie i nie było żadnych adopcji (przestańcie mnie o to męczyc) nie mogę raczej nic zrobic moja mama jest za granicą a ja jestem z diadkami... :D Obiecuję, że od razu po kupieniu do weta ; ))
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

Mozęsz użyć odzyskiwania hasła. To konto zostaje zamknięte.
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Zablokowany

Wróć do „Nasi pupile”