U nas po staremu

Lucky zadomowił się na dobre w stadzie, teraz planujemy dołączyć Teddy'ego i Toffi'ego do starszaków

Szymek przechodzi terapię antystresową przed kastracją, cały czas z nim rozmawiamy i spędzamy mnóstwo czasu, ale niestety dotykać się nadal nie chce, na kastrację mamy już prawie uzbierane, ciągle odkładaliśmy termin a to z braku czasu, pieniędzy, teraz jeszcze przeprowadzka się szykuje, więc już się żyć odechciewa, ale kastracja się zbliża wielkimi krokami. Trochę się boję o tego małego agresorka, ale idziemy do dr Piaseckiego, więc będzie dobrze, musi być
Najbardziej ubolewam nad faktem, że przez moje aktualne szczurze przepełnienie w domu nie mogę przyjmować żadnych ogonów na DT

Także przepraszam wszystkie osoby, które się do mnie odezwały, a ja im z bólem serca musiałam odmówić...
Jak znajdę chwilę wytchnienia to obfocę moje kochane uszatki, a tak na koniec buziaczki od Stuart'a

Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Do zobaczenia Skarby moje...