Moderator: Junior Moderator
No, jest to najgrubszy mój szczur obecnie. Taka słodka klucha do mizianiadolby_surround pisze:Gratuluję diety-cud i jej efektów u CzmychaDopiero teraz uświadomiłam sobie jaki on musi być tłusty z taką wagą
![]()
Ja na szczęście tylko raz zostałam ugryziona do krwi, ale to przez Czmycha, który wyczuł że kroiłam wędlinę wcześniejdolby_surround pisze:A co się tyczy łapania za paluchy, to takie podgryzanie jest dość urocze na moje. Podziwiam wtedy tę szczurzą delikatność, z jaką łapią palec w zęby. Prócz Hopsy, ona to mnie zawsze do krwi dziabnie. Jeszcze nigdy nie zużywałam takiej ilości plastrów
Bubel, ten białymadziastan pisze:Ojejku... tak mi przykro że brat Glusia umarłchciałabym się dowiedzieć który?
popieram i czekam na zdjęcia!valhalla pisze:Kurczę, coś dawno nie dawałam fotek moich chłopaków. Muszę jutro jakąś sesję im strzelić, bo aguty rosną w oczach
Ułaaa... nieźleendorfina. pisze:Jak tam braciszkowie?
Nie buzują im hormony?
Bo moi się ostatnio pogryźli .. jeden poniósł straty na ogonie ;P
O rety... ja to chyba nigdy się takiego gestu nie doczekam, moje smrody to potrafią mi tylko pokazać "zobacz jaki jestem głodny, daj mi jeść, daj!"valhalla pisze:Frodo wziął łapką mój palec i położył na swoim łebku i jeszcze tak przeciągnął się pod nim, jakby domagał się miziania![]()