Fajnie wyglądają, Stefka jakie oczy ustawiła!

Czy o to już chodziło?

I czy Lei chodziło o to samo?

Wieści dobre i tylko takich byśmy pragnęli o ogonkach; niech kapiel pójdzie jak najlepiej i zadziała jak należy!

A jakby tak fotkę mokrego szczurka?

Moderator: Junior Moderator
zocha pisze: Ja ostatnio Młodemu zakupiłam na próbę "Uczta dla szczura light" i o dziwo jadł i nie grymasił. To znaczy na początku, później już trochę wybrzydzał, ale i tak nie było to tak jak w przypadku Rat&Mouse Pro lub VL Rat Complete, których w ogóle nie chciał jeść.
Kąpiele się odbyły, wyglądały bardzo podobnie do ostatnich, więc opisywać nie będę. Staram się minimalizować stres i możliwość przeziębienia, więc wszystko trwa maksymalnie krótko, po ok 10 minutach ciur wychodzi z łazienki już praktycznie suchy - wycieram ręczniczkiem (obie się temu poddają, Nevin z rezygnacją, Stef z wyraźną lubościąunipaks pisze: A jakby tak fotkę mokrego szczurka?![]()
Ależ kocha, lubi i szanuje! Tyle że swoją dumę szanuje chyba bardziej!manianera pisze: Białosz mnie kocha, lubi i szanuje i wcale już mi nie zrobi dziury jak mu dam palec pod nos na wybiegu. Sprawdziłam. Krwawiłam.
![]()
manianera pisze:wszelkie "zielsko" było traktowane tylko i wyłącznie jak ozdoba, a kwiatki nagietka były automatycznie wyrzucane z miski z wyrazem pyszczków "gdzie mi tu z tymi dekoracjami".
manianera pisze:Ostatnio sprawdziłam hipotezę, która czaiła mi się w zakątkach umysłu od jakiegoś czasu: że Białosz mnie kocha, lubi i szanuje i wcale już mi nie zrobi dziury jak mu dam palec pod nos na wybiegu. Sprawdziłam. Krwawiłam.
![]()
No u mnie też, na początku wszystko zjadał a potem się wycwanił. Ale dałam młodziakom miskę i ogołocili całą, nawet kwiatka zjedlimanianera pisze: Wypróbowałam, u nas nie działało, bo wszelkie "zielsko" było traktowane tylko i wyłącznie jak ozdoba, a kwiatki nagietka były automatycznie wyrzucane z miski z wyrazem pyszczków "gdzie mi tu z tymi dekoracjami".
Tak naprawdę mam stu procentową pewność, że Neviśku mnie absolutnie uwielbia, bo codziennie mi to okazuje znacznie bardziej niż Leiut, nie mówiąc już o Stefaniuszu. Tylko nawyki ma takie brzydaśne, ale nie bądźmy wybredni!unipaks pisze: Ależ kocha, lubi i szanuje! Tyle że swoją dumę szanuje chyba bardziej!![]()
![]()
Miód lejesz na me serce! Aczkolwiek my za bardzo tej poprawy nie widzimy, z tym, że brak wagi i tym samym obiektywnego wskaźnika, czekamy do wizyty by rozwiać wątpliwości (tudzież nadzieje...IHime pisze:Czy mi się wydaje czy Stefa nieco zeszczuplała?