Nie w głowie mu kombinowanie, jeśli można spokojnie, bez przeciskania się wyjść przez drzwiczki
[klatka] wybór klatki
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: [klatka] wybór klatki
Mój Tago nie wychodzi przez 3 cm
Nie w głowie mu kombinowanie, jeśli można spokojnie, bez przeciskania się wyjść przez drzwiczki
hi hi hi. Już się załamywałam, że 1 mm różnicy i takie tanie cudo przejdzie koło nosa
Dzięki!
Mam takie pytanie do doświadczonych szczurzych właścicieli. Czy szczurki mogą mieszkać w klatce z kratką na dole, taką jak tutaj np. : http://keko.pl/pl/klatka-dla-wiewiorki- ... owana.html
Bo taka klatka byłaby wygodna do czyszczenia, tylko siup odpinamy kuwetkę, czyścimy i zapinamy. Tylko nie wiem, czy ogony mogą tak mieszkać "bez stałego gruntu"
Doradzicie?
Bo taka klatka byłaby wygodna do czyszczenia, tylko siup odpinamy kuwetkę, czyścimy i zapinamy. Tylko nie wiem, czy ogony mogą tak mieszkać "bez stałego gruntu"
Szczurki raczej nie powinny chodzić tak cały czas po prętach...
Poza tym zasiusiają je i tyle z kraty będzie
Poza tym zasiusiają je i tyle z kraty będzie
stajesz się na zawsze odpowiedzialny za to co oswoiłeś.
Dzięki wielkie, będę kontynuować poszukiwania 
Ale niee, klatka się nadaje.
Kratka jest do wyjęcia
Kratka jest do wyjęcia
Chyba że tak
Ale kratka do wyjęcia-wyjęcia, czy wyjęcia-odcięcia? Bo nie jestem zbyt dobra w pracach techniczno-spawalniczych i bałabym się że ostre końce mogą poranić szczurki.
Ona jest tylko położona 
To świetnie
Tak się właśnie przymierzam do kupna tej klatki. Mam nadzieję, że nie będzie za mała na 2, maksymalnie 3 szczurze panienki? Bo kalkulator klatkowy mi wyliczył na nią właśnie 3 szczurasy.
No w sam raz na 2 samiczki, one zawsze są drobniejsze od chłopców 
Klatka jest dobra tylko wielkim minusem są te strasznie małe drzwiczki
Klatka jest dobra tylko wielkim minusem są te strasznie małe drzwiczki
- Jay-Jay
- Numer GG: 7336498
- Kontakt:
chciałam się zapytać czy taka klatka nadawała się dla ogoniastego http://allegro.pl/klatka-koszatniczka-i ... 38639.html bez kołowrotka 

- Paul_Julian
- Kontakt:
http://allegro.pl/klatka-koszatniczka-i ... 38639.html Ten poprawny. (nastepnym razem nie kopiuj z postu, tylko kliknij link i skopiuj z paska adresu
)
Ta klatka nie nadaje się nawet na 1 szczura, choć wiele lat temu miałem w takiej 3 samice i wydawalo mi sie , ze jest im tam dobrze o_O
długość klatki : 43cm
szerokość klatki : 28cm
wysokość klatki : 38,5cm
Poza tym szczurki musza być min. 2 . Poczytaj tematy np. "jaka klatka na 2 szczury ?" itd.
Ta klatka nie nadaje się nawet na 1 szczura, choć wiele lat temu miałem w takiej 3 samice i wydawalo mi sie , ze jest im tam dobrze o_O
długość klatki : 43cm
szerokość klatki : 28cm
wysokość klatki : 38,5cm
Poza tym szczurki musza być min. 2 . Poczytaj tematy np. "jaka klatka na 2 szczury ?" itd.
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Mi nie wchodziły o.O
No ale mniejsza, 28cm szerokości? ciur potrafi się obrócić? Moja pierwsza klatka miała 36cm i chłopaki mieli wieelki problem z poruszaniem się w kuwecie
No ale mniejsza, 28cm szerokości? ciur potrafi się obrócić? Moja pierwsza klatka miała 36cm i chłopaki mieli wieelki problem z poruszaniem się w kuwecie