Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Witam Mam dość dziwne pytanko. Znalazłem do kupienia używaną klatkę (szer/dług/wys 70x40x78) tyle, że ze zniszczoną kuwetą ;/ 70zł razem z jakimś transporterkiem kosztuje. A teraz dwa pytanka:
- czy nie wiecie gdzie można kupić albo z czego i jak zrobić kuwetę?
- klatka wg. kalkulatorka jest dla 3 szczurków, a ja planuje 2 samczyki. Czy im wystarczy, jeśli dobrze zagospodaruje (rurki, hamaki, domki i co jeszcze da radę)?
No dzięki, miałem kupić klatkę za 30 zł 119x59x47, ale po obejrzeniu "na żywo" stwierdziłem, że nawet jej "remont" nic nie da. Myślałem nad klatka 100x54x100, ale droga (215zł + przesyłka), a ja nie zamierzam mieć na chwilę obecną większego stadka. Tej za 70zł nawet nie ma co brać, myślałem, że kuwety są tańsze, a tak to wyjdzie mi ponad 100zł za używaną klatkę z nową kuwetą + przesyłka. Jeszcze pomyślę Nikt się nie orientuje czy w Rzeszowie będzie można adoptować małych chłopców w ciągu 2 miesięcy?