szczury mam czwarty dzień - ani razu nie obsikały mi niczego. chociaż jak ostatnio wzięłam jedną z dziewuch na ręce, pupa jej ciekła, chyba wzięłam ją "z nocnika" od razu na ręce...

Moderator: Junior Moderator

A jeśli robi to w jeden kącik, to tym bardziej
 A jeśli robi to w jeden kącik, to tym bardziej  
byś musiała zobaczyć moje samcole [*] ! Gdziekolwiek byś ich nie podniosła, zawsze przeciekały, nieważne czy na ściółce, hamaku, w domku, na innym szczurze. zawsze pupa ciekła, i ewidentnie krople leciałyNoesis pisze:Z reguły widać, kiedy szczur się załatwiaA jeśli robi to w jeden kącik, to tym bardziej

Na szczęście moje szczury jeszcze mnie nie osiusiały. Starsze leją tylko na cuś nowego (nie zawsze), a mała w ogóle:D
  Na szczęście moje szczury jeszcze mnie nie osiusiały. Starsze leją tylko na cuś nowego (nie zawsze), a mała w ogóle:D ogólnie wszytsko co ma organiczny zapach jest zasikane.  ale juz sie przyzwyczaiłam i zawsze mam w poblizu husteczki zeby po nich scierac
 ogólnie wszytsko co ma organiczny zapach jest zasikane.  ale juz sie przyzwyczaiłam i zawsze mam w poblizu husteczki zeby po nich scierac 

Chociaż odkąd Koko ma koleżankę to ciągle na nią "znaczy"...
 Chociaż odkąd Koko ma koleżankę to ciągle na nią "znaczy"... Moja mnie tak polubiła, że jak wracam ze szkoły i ją miziam to ta mnie liże i iska
 Moja mnie tak polubiła, że jak wracam ze szkoły i ją miziam to ta mnie liże i iska 

Sikanie na kumpli to wyraz więzów w stadzie, nie ma się czym martwić.paczekpaczek pisze:a któryś już raz z kolei zauważyłam, że mi jeden sika na drugiego - np. jeden sobie leży i odpoczywa, a drugi nagle po nim (PO NIM) przebiega i zostawia stróżkę moczu... :| co to znaczy? powinnam się martwić? obawiam się, że trochę moczu nakapało drugiemu do oka - czy powinnam się tym martwić?

Czy jest jakaś szansa oduczenia jej tego i jeśli tak, to w jaki sposób ?
 Czy jest jakaś szansa oduczenia jej tego i jeśli tak, to w jaki sposób ?