Roger & Wiórek

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Bratka.a10
Kontakt:

Roger & Wiórek

Post autor: Bratka.a10 »

Moje dwa szczuraski posiadam od 28.11.11roku , już widać ich odmienne charaktery ... Roger mój mały buntownik ... Wiórek bardziej milszy i taki mały śpioch... :D Dwa samce - z jednego miotu (niestety z zoologa). Coś na ich temat... Nie chcę się za bardzo rozpisywać... Roger to taki mój buntownik (wiem pisałam to) oprócz tego romantyk, uwielbia dawać mi buziaki (w usta) oraz siedzieć mi na ramieniu w moich puszystych włosach ... Roger - siedzi za moimi plecami (jego ulubione zajęcie) szpera wszędzie gdzie się da... Oba ogonki są bardzo ciekawe świata. Są u mnie aktualnie już 13 dni ; P Uwielbiają się fotografować... Mam dużo ich zdjęć lecz niestety jak na razie nie dodam ponieważ zgubiłam kabel USB :( Ale całe szczęście ocaliłam trzy zdjęcia (dodam kiedy indzej). Hehe uwielbiają mnie "podgryzać" . Dla mnie wszystko (za pierwszym dniem) było takie wyjątkowe... Zabranie ich z zoologa, pierwsze wpuszczenie do klatki, pierwsze poznawanie terytorium itd. Nie wiem jak było za waszym pierwszym razem lecz zapamiętam na zawsze (moje pierwsze ogonki)... Tak strasznie je kocham... Będę opisywać ich być może historie... Jak na razie to tyle papa < 33
Obrazek
Awatar użytkownika
spectre
Numer GG: 8144535
Kontakt:

Re: Roger & Wiórek

Post autor: spectre »

Czekamy na zdjeciaaa!!
Awatar użytkownika
Bratka.a10
Kontakt:

Re: Roger & Wiórek

Post autor: Bratka.a10 »

Strasznie dawno tutaj nie zaglądałam... Ale teraz powróciłam. Na początek - Okazało się, że moje dwa ogonki to dziewczynki, nazywają się Yui (dawniej Roger) i Azumi (dawniej Wiórek). Tak jak było i jest Yui to buntowniczka, straaasznie rozbrykana i praktycznie niczego się nie boi... Natomiast Azumi wciąż jest nieśmiała lecz również rozbrykana, kiedy już dostanie niezłego "kopa" biega jak torpeta. Wieczorem powrzucam ich zdjęcia :)
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”