Czy ta klatka jest dobra dla szczurków?
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Czy ta klatka jest dobra dla szczurków?
Trzeba je czymś zabezpieczyć, żeby nie śmierdziały albo po prostu wywalić i zastąpić np. plastikowymi koszykami. Ja w jednej ze swoich klatek polakierowałam półki, w drugiej okleiłam foliową samoprzylepną okleiną - oba rozwiązania się sprawdzają 

Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf

Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Ja je wyrzuciłam, bo nie miałam zamiaru bawić się w montowanie ich, żeby były stabilne   

Chłopcy mają hamaki i koszyczki no i czekam na taras

Chłopcy mają hamaki i koszyczki no i czekam na taras

stajesz się na zawsze odpowiedzialny za to co oswoiłeś.

http://allegro.pl/klatka-szynszyla-szcz ... 20321.html
polecam taką.MOje ogoniaste są zadowolone:) półeczki były,bardzo stabilne fajne i śliczne,ale przy 2 samcach nie dało sie wytrzymać juz po miesiącu...tym bardziej,że w ich pobliżu były hamaki,więc panowie wychodząc z hamaka sikały na półkę bo przecież nie będa schodzić na dół;)

polecam taką.MOje ogoniaste są zadowolone:) półeczki były,bardzo stabilne fajne i śliczne,ale przy 2 samcach nie dało sie wytrzymać juz po miesiącu...tym bardziej,że w ich pobliżu były hamaki,więc panowie wychodząc z hamaka sikały na półkę bo przecież nie będa schodzić na dół;)
Ja miałam jedną półkę na próbę włożoną, raz że była niestabilna a dwa po w sumie tygodniu wywaliłam, bo taki odór, że wytrzymać nie mogłam   No chłopcy jeszcze nie przeszli okresu dojrzewania
 No chłopcy jeszcze nie przeszli okresu dojrzewania  

stajesz się na zawsze odpowiedzialny za to co oswoiłeś.

u nas się to kompletnie nie sprawdziło.półki miały fajne ,metalowe zaczepy,kwestia dobrego dokręcenia;)ale na smród sróbokręt nie pomoże:P