ODMIANY, KOLORY
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: ODMIANY, KOLORY
Dziękuję 

Bezszczurowo - Werter w nowym domku
W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Wygląda jak beżowy, niestandardowy kapturek, trochę rozjaśniony, ledwo widać ten beż. 

Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

a to nie jakiś husky wyblakły?
-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Nie widać dokładnie znaczenia na pyszczku, ale na grzbiecie ma typowy kapturek. 

Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij

Husky na pewno nie ,bo nigdy nie miała takich typowych dla tej odmiany znaczeń.
Cały czas żyłam z nią w przekonaniu ,że to albinos ! Znaczenia miała zawsze ,dlatego właśnie ona do mnie trafiła ;p
Czyli jest ona niestandardowym kapturkiem ,czy jak ?
Cały czas żyłam z nią w przekonaniu ,że to albinos ! Znaczenia miała zawsze ,dlatego właśnie ona do mnie trafiła ;p
Czyli jest ona niestandardowym kapturkiem ,czy jak ?
na moje huskie, takie troche nietypowe, ale ze znaczeń na pysku bardziej huskie niż kaptur. Ciekawa, swoja drogą :p
~"zapomnialem ze ziarno tez ma uczucia i rodzine.."
~80% Twoich problemów rozwiąże Google i opcja "Szukaj" na odpowiednim forum, na pozostałe 20% wystarczy wódka.
~80% Twoich problemów rozwiąże Google i opcja "Szukaj" na odpowiednim forum, na pozostałe 20% wystarczy wódka.
Czyli w końcu co ? ;p
Bo już się pogubiłam ;p
Husky ? Kaptur ?
Ale mi się wydaje ,że husky nie ,bo znaczenia zawsze były takie wyblakłe i nigdy sie nie zmieniają !
Bo już się pogubiłam ;p
Husky ? Kaptur ?
Ale mi się wydaje ,że husky nie ,bo znaczenia zawsze były takie wyblakłe i nigdy sie nie zmieniają !
Mi się wydaje, że kapturek. Widać, że ma kremowy cały łepek i tylko na pleckach trzy kremowe kropki.
Husky? Mi wcale na niego nie wygląda.

Husky? Mi wcale na niego nie wygląda.

Ze mną:Primental, Edgar, Cocolino
Za TM [*][/i]: Nivek, Vito, Kaspar, Sascha, Virus, Dero, Zero, Layla, Bubi, Łatka
Za TM [*][/i]: Nivek, Vito, Kaspar, Sascha, Virus, Dero, Zero, Layla, Bubi, Łatka
W końcu się dowiedziałam ,że mam w domu kapturka !
Hej 
Mam do was wielką prośbę
Czy powiecie mi jaki kolor ma moja szczurzyca? Bo od wczoraj się męczę, szukam i nic.
Wiem na 100% że jest to standard, husky, ale nie mogę określić koloru jej sierści.
Oto jej fotki: 1 i 2
Wiem że fotki nie są jakieś super, ale na razie tylko takie mam. Może tutaj nie widać, ale ona jest taka szaro, srebno, niebieska i końcówki włosów są takie beżowo-brązowe

Mam do was wielką prośbę

Czy powiecie mi jaki kolor ma moja szczurzyca? Bo od wczoraj się męczę, szukam i nic.
Wiem na 100% że jest to standard, husky, ale nie mogę określić koloru jej sierści.
Oto jej fotki: 1 i 2
Wiem że fotki nie są jakieś super, ale na razie tylko takie mam. Może tutaj nie widać, ale ona jest taka szaro, srebno, niebieska i końcówki włosów są takie beżowo-brązowe

Baja - ale husky potrafią wyjaśnieć bardzo wcześnie, jeśli nie miałaś jej od pierwszych dni życia, to mogła do Ciebie trafić już wyjaśniała
Moja husky wyglądała jak jasnoszary kaptur z białą mordką jak była malutka, a teraz wygląda jak czarnooki albinos
Swoją drogą zastanawiają mnie te oczy - beżyki mają czerwone, ale ja tam nie widze beżu, tylko szary :?

Hertz, Kokos, Tina, Wydra, Merrill, Resa, Sówka, Rina, Iwan Groźny, Guarana, Pchła, Szachrajka, Rudzik
xxRatsxx, jak dla mnie to agouti ona jest 

Agouti? Jak patrzę na fotki takich szczurów, to moja jest o wiele jaśniejsza. No chyba że blue agouti, to chyba najbardziej jest podoba ;P chociaż nie jestem pewna xD
hmm... ja sie moze az tak nie znam ale mi to na agouti sierść nie wygląda bo agouti to chyba raczej taka sierśc niejednokolorowa (w sensie włosie jakby w 2 odcieniach), jak moja Casey

Ale moge sie mylić.

Ale moge sie mylić.
~"zapomnialem ze ziarno tez ma uczucia i rodzine.."