Gadzinka ur. 10.08.2009 w chwili obecnaj ma 2 lata i 4 miesiące jako że jest już prawdziwą seniorką postanowiłam przedstawić ja pierwszą:) Jest prawdziwym aniołem w tym stadzie jedyna może byc ze mna na łóżku bez prób ucieczki najchetniej wtuli sie w nogi i zasypia:) Nigdy nie miałam problemów z łączeniem jej z innymi szcczurkami zawsze pokojowo nastawiona do świata:) Niestety Gadzince strasznie hormony dokuczają:( Jest juz prawie miesiac po sterylizacji i pojawiły sie guzy/cysty mleczne dostała Lucrin i we wtorek idziemy na obmacanie i ewentualne dojenie a jesli zajdzie potrzeba na operacje;/

Mucha ur. 25.04.2010 rok i 7 miesiacy kochana przyleka:) cicha woda niby jest bardzo spokojna a tak na prawde szuka tylko okazji zeby cichaczem czmychnąć:) Maniakalny obsikiwacz ludzi i zwierzat (zwłaszcza psów) Przyjaciel psa mojej siostry - tak wchodzi na psa i go wiska;D Siostra Czerniaka:) Niestety Muszka tez ma problemy ze zdrowiem - gruczolaki przed wakacjami byliśmy na usunięciu jedneego i sterylizacji teraz problem powrócił niestety we wtorek idziemy na zabieg.

Czerniak ur. 25.04.2010 jeden z bliźniaków Cramp:) Szczur który ma swoje zdanie i za nic nie można mu sie przeciwstawic inaczej puści serie bluzgów:) żywe srebro wszystko musi zwiedzić/spróbować/obwąchać. Niestety typowy śmietnikowiec uwielbia włazic mi do kosza i w nim grzebac a co ciekawsze "skarby" gdzieś sobie chomikowac... Jedyna jest zdrowa chociaz niedawno miała krwiaka na macicy i teraz tylko zmagamy sie z ropiejącą raną pooperacyjną (na szczescie te podskórne uczulające supełki są juz wyjęte i z dnia na dzien coraz mniej leci ropki:)) dodam ze Czerniak jest ulubionym szczurem narzeczonego tj jedynym szczurem którego lub (takie głupie wychowanie ze cała rodzinka brzydzi sie ogonkami)

W niedziele do staka dojdą nowe towarzyszki życia Funia i Rozalka zaadoptowane od Nathana:)