Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Strasznie się cieszę, że merchowe dziecię takie silne, i że pojawiło się światełko w tunelu!
Może wyślij Indiańca na weterynarię, jak już się zagoi? Będziemy wreszcie mieć specjalistę, który dogada się bezpośrednio z pacjentem.
Nareszcie pomyślne wieści ! Ach, Indiańcze, aleś nas wszystkich ze ściśniętym sercem trzymał przez te dni,
a jednak nie na darmo wierzliśmy w Twoje siły
Kciuków nie puszczamy żeby już do samego końca tej historii w dobrym kierunku szło.
Nadal mocno kciukam za Indiańca! Szczury potrafią nas naprawdę zadziwić, od stanu umierającego do skakania po hamaczkach przechodzą w ciągu 1 dnia... Oby było z nim już tylko lepiej! I żadnej nowej ropy!
I gratuluję doszczurzenia! Piękny ten blazedzik *__* Weź go kiedyś na wystawę.
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Indiana czuje się jak gdyby nigdy nic,a z dziury po operacji wypływa brązowa treść jelita...
Ja już nie mam siły...
Zgredek nie żyje...
Poszłam wczoraj wyczyścić Indianę i odkazić,a on spał.Nie reagował na moje przyjście.Ostatnio często mu się tak zdarzało przysypiać mocno,że już kilka razy się wystraszyłam.Łapki ciut siadały,zwalniał tryb życia powoli.Ale nic więcej.
Wczoraj aż musiałam go szturchnąć,żeby się obudził.Wzięłam go na kolana,a on zaspany taki,powąchał mi rękę,polizał,usadowił na kolanach i zasnął.Po chwili tak spokojnie przestał oddychać...Odszedł tak cichutko,bez bólu,bez choroby,po prostu zasnął sobie...
Nie płakałam.Jakoś tak leciutko na sercu mi się zrobiło,że odszedł tak pięknie.Miał 2 lata i 3 miesiące.
Mój kosmita kochany...
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Nietoper, rozmawiałam kiedyś z Piaseckim na temat operacji na szczurzych jelitach. Powiedział, ze operacja nawet jakby sie udała, to zrost zatkał by światło jelita....
Trzymam kciuki za Indianę, niech to nie bedzie jelito!!
Serce mi dziś pękło na kawałki...
Nie ma już Indiany...
Mojego,jedynego,mojego wymarzonego,wywalczonego...Nie ma mojego wojownika...
Nic się nie dało zrobić.
Lekarz go już nie wybudzał.
A ja mam ochotę rozwalić cały ten cholerny świat...
A później błagać Boga na kolanach,aby cofnął czas...
---------------------------------------------------------------------------------------
Rzadko w życiu bywają chwile,kiedy chce się umrzeć...
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Czułam dziś rano że tak się stanie...
Iwonko tak mi przykro, ale zrobiłaś wszystko co sie tylko dało zrobić... Dziękuję Ci że walczyłaś tak mocno o Indianę. Dałaś mu najwspanialszy dom, taki o jakim marzyłam wybierając mu opiekunów. Był u Was bardzo szczęśliwy. Najjaśniejszy płomień wypala się najszybciej... Trzymajcie się
Ogromnie mi przykro...dwóch cudownych
Nawet nie jestem sobie w stanie wyobrazić co czujesz...
Pewnie żadne słowa teraz nie będą pocieszeniem...ale trzymaj się jakoś...
[*] [*] biegnijcie razem chłopaki...tam gdzie już nic nie boli...
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila