Niedobrze, nie dosyć, że lekarzy w Lublinie mających jakiekolwiek pojęcie o szczurach jest jak na lekarstwo, to jeszcze ich ubywa, zamiast przybywaćkrwiopij pisze:Nigdzie. Poświęcają się karierze naukowej....

Moderator: Junior Moderator

Niedobrze, nie dosyć, że lekarzy w Lublinie mających jakiekolwiek pojęcie o szczurach jest jak na lekarstwo, to jeszcze ich ubywa, zamiast przybywaćkrwiopij pisze:Nigdzie. Poświęcają się karierze naukowej....

) ani nic.
 ) ani nic. Zastrzyki były konieczne, bo maluch złapał infekcję i nie chciał jeść, wczoraj już gastrycznie się unormowało i maluch zaczął jeść. A glukozę pije jak głupia
 Zastrzyki były konieczne, bo maluch złapał infekcję i nie chciał jeść, wczoraj już gastrycznie się unormowało i maluch zaczął jeść. A glukozę pije jak głupia  Oprócz tego obie pchełki zostały osłuchane, zważone (M - 37g, F - 32g), małej zmierzyła temperaturę i, co mnie najbardziej ucieszyło, wykluczyła na razie jakiekolwiek choroby poza zatruciem małej.
 Oprócz tego obie pchełki zostały osłuchane, zważone (M - 37g, F - 32g), małej zmierzyła temperaturę i, co mnie najbardziej ucieszyło, wykluczyła na razie jakiekolwiek choroby poza zatruciem małej. 

i mam dawać znać, czy wszystko jest ok:)
 i mam dawać znać, czy wszystko jest ok:)