Duecik Bez Siostrzyczek: Trochę inne uszka - RENIA :)

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
*Delilah*

Re: Duecik Bez Siostrzyczek: Martini i ktoś jeszcze

Post autor: *Delilah* »

Podpisuję się pod słowami ol.:)_
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

Jestem, kochani; :)
Nie było nas trochę czasu a cieszyliśmy oczy i serca innymi stworzeniami, co mam nadzieję dziewczynki nam wybaczą. :D Shenzi pogryzła nam koc i trochę innych dóbr, a ją samą Martinka wyskubała podczas iskania i białaska zaczyna mieć łączkę na pleckach. :P Pewnie niedługo będzie wyglądać jak swego czasu Fini... ::) Nie schudła :P
Niebieściaczek mniej chyba miał wykorzystywał swobodę podczas naszej nieobecności, bo nóżki zaczynają słabnąć i otrzymywać już będą wsparcie w postaci witaminy B; :-\ oby pomogło, bo teraz znów po naszym powrocie gania wszędzie. Nie przytył ani nie schudł i bardzo się ucieszył, że wróciliśmy :)
Jak znajdę trochę czasu, to nadrobię zaległości w czytaniu forum i może wrzucę jakieś fotki dziewuch, a dziś filmiki z wyjazdu i obcowania z naturą; patrząc na zachowania niektórych ludzi, nie dziwię się, że diugonie się z zatoki wyniosły :-\
Wybaczcie ale w kwestii wrzucania filmów jestem zdolna inaczej, z aparatem miałam poznanie tam na miejscu, już będąc w wodzie : :P
http://www.youtube.com/watch?v=FpBJYy60 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=d8zpbDzZRho
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
ol.

Post autor: ol. »

Ząbki obu panien nie próżnowały :D
Witajcie podróżnicy, nie tylko duecik się stęsknił, dobrze, że już jesteście z powrotem :)
choć pewnie klimaty, których kosztowaliście żal było opuszczać ...
te filmiki ! - na chwilę przeniosły mnie w inny nieznany świat, gdzie czas jakby się zatrzymał ^-^ to było piękne
Awatar użytkownika
manianera

Post autor: manianera »

Nie będę ukrywać, że oczekiwałam raczej zdjęć i filmików bardziej futrzastych stworzeń :D ! Aczkolwiek ten pierwszy jest niesamowicie relaksujący i przepiękny.

Miło, że jesteście, bo stęskniliśmy się straszliwie! Czekamy na relacje z życia panien! I koniecznie fotkę nowej fryzury Shenzi :D !
Trzymamy kciuki za Niebieściaczka i jego nóżki!
Widzę Twoją gwiazdę, ale podążam za swoją. [B. Hellinger]
Słodziaki
IHime

Post autor: IHime »

Łaaa, takich zwierzątek się nie spodziewałam! Filmiki prosto z raju.
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

Dziwna odskocznia od futrzaków :) Nie znam się na żółwiach, ale majestatczne są.
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Awatar użytkownika
Eve

Post autor: Eve »

Świetnie się przy tych filmikach odpoczywa ale cieszymy się że już wróciłaś ;D Żółwie cudowne ale chcemy futer białych i niebieskich :)
Pozdrowienia wielkie ślemy.
Łapki malutkie ale wyobraźnia ogromna..
Moje miziaki: Futra z Charakterem
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=33133

Hamaczki dla każdej paczki :P
http://szczury.org/viewtopic.php?f=149&t=38219
Awatar użytkownika
zocha

Post autor: zocha »

Oj tak, ja też na krótką chwilę odpłynęłam przy filmikach :)
Fajne stworzonka.

No i czekam na zdjęcia dziewczynek
Mizianko przesyłam dla nich :-* :-*
w sercu: Norman, PJ, Młody, Zenek, Adżi, Noname, Plastek, Biały

Moje kochane urwisy...
Nietoperrr...
Kontakt:

Post autor: Nietoperrr... »

Jej,aż ciepłem tak jakoś zawiało,a tu niby zima na progu... ;)
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Awatar użytkownika
*Delilah*

Ech..ciepło, niebiesko, żółwiowo :)
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Awatar użytkownika
unipaks

Nie było ostatnio możliwości fotografowania panienek, może w najbliższym czasie uda się coś pstryknąć, choć za dnia nie ma kiedy, a potem jest ciemno, a nie chcemy białasce błyskać fleszem po oczkach. :-\
Dwie noce temu Shenzi wywlokła spod poduchy pilota od telewizorni i dotkliwie lotnika pokąsała, co w sposób znaczący wpłynęło na łatwość obsługi rzeczonego... :-X Chyba dzięki Shenzi coraz mniej będzie u nas złych wiadomości :P
Nocą to ona teraz częściej nawiedza nas w łóżku; pokręci się tu i ówdzie, po czym – przyjąwszy odpowiednią ilość głasków i miłych słówek, wraca poprzez przystawioną do wersalki klatkę do Martini błogo przysypiającej w domku. :)
Niebieściaczek wczoraj zademonstrował imponującą siłę , wolę walki tudzież potężny protest werbalny, gdy podążając z pyszczkiem wypchanym jarzynkami z zupy do pufy, został uniesiony nieco w górę przez córkę chcącą dać mu całusa. Martinka w sposób zdecydowany dała odpór napotkanemu na swej drodze do śpiżarni intruzowi. ;D
Chodzi tak trochę jak jaszczurka, ale wierzymy, że witamina B pomoże jak najdłużej zachować sprawność nóżek. Najśmieszniejsza jest, kiedy z kuchni kica z kolejnymi zapasami przez całą długość pokoju do wnętrza pufy. Każdorazowe dosypanie ziarna do miski skutkuje wielokrotnymi kursami do magazynku, dopóki w misce jest choć cokolwiek wartego szczurzej uwagi – dopiero wówczas odpuszcza. :D
Ja natomiast jakiś czas później przekładam odłożone zapasy z powrotem do miski i znów zaczyna się kicanie z wypchaną buzią.
Na domiar złego Shenzi nie ma już żadnych problemów z dostaniem się do Skarbca, co wywołuje nasilające się niepokoje u niebieskiej skrzętnej gospodyni, w efekcie Martini zaczyna wystawać w okienku wejściowym broniąc wstępu białasce, gdy ta zdradza widoczne zamiary wejścia; coraz częściej niebieściak chadza przez to z porfirynką wokół oczu. I ostatnio często u nas dużo ludzi gości, hałas i nieznane osoby trochę stresują obie biedaczki... :-\
Niedawno Martini złośliwie położyła się na rozścielonym łóżku z główką do otwartych drzwiczek przystawionej klatki – Shenzi nijak nie mogła wejść normalnie, a przepychania wolała uniknąć: przekonała się ostatnio, jak silna i zdeterminowana potrafi być starsza koleżanka w chwili, gdy obie równocześnie znajdą się przy właśnie napełnionej misce. Ziarno rozsypane przez broniącego żarcia niebieściaczka porozrzucane było po niemal całym (dopiero co sprzątniętym :P )pokoju.

Kilka fotek , na razie bez Shenzi – jak tylko będzie już można porobić świeże fotki za dnia, dołączę następne. Dziewuszki pozdrawiają i ja też! :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

Niebiesciak broni wszystkiego , a co ! Będą się panoszyć takie obce jakieś :D

http://imageshack.us/photo/my-images/855/img6003xo.jpg/ Siwiutki nochalek!
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Awatar użytkownika
pariscope

Post autor: pariscope »

http://imageshack.us/photo/my-images/197/img6009p.jpg/ - jaki egzotyczny owoc :D
Fajnie że już jesteście - wypoczęci, opaleni, zrelaksowani, pełni wrażeń. Czas nadrobić zaległości na forum.
Martini jest cudna, ale my chcemy też oglądać Białą Chmurkę.
SZCZURCIA 02.2006 - 23.04.2008 ; PEREŁKA ??.08.2008 - 05.04.2011 ; FRYGA ??.08.2008 - 16.11.2010; CYKORIA 01.01.2011 - 16.05.2012 ; DAKOTA 17.01.2011 - 02.05.2012; KRECIA ??.09.2012 - 08.08.2014; KICIA ??.09.2012 - 20.09.2014;
Awatar użytkownika
*Delilah*

Lotnicy to przeważnie fajny cel :)
http://imageshack.us/photo/my-images/855/img6003xo.jpg/ a tutaj Martini wygląda jak bombka świąteczna, taki srebrno-niebieski dzwoneczek:D

Trzymam kciuki, żeby nóżki rosły w siłę, a w każdym razie, nie słabły.
Buziaki dla panienek!
Awatar użytkownika
unipaks

Słówko się rzekło... Obiecane fotki :D
Śliczna nieśmiała Shenzi: :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek - A cóż to takiego?

Awantura przy pudełku z chusteczkami: :P

Obrazek Obrazek Obrazek

Myszki w pudełku: Obrazek

... i...

... łączka na Shenzi ( Finlandia była brązowa, więc łysinki bardziej prześwitywały ). Martini jak iska to sierściucha leci :P ::) Obrazek Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”