Witam,
Czy zechce ktoś oddać w dobre ręce szczurka lub dwa? Mieszkam w Ełku, najlepiej by było od kogoś z okolicy.
Najchętniej samce
Przyjmę lub kupię jednego lub dwa młode szczurki, mazury
Moderator: Junior Moderator
-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Re: Przyjmę lub kupię jednego lub dwa młode szczurki, mazury
Napisz o sobie coś więcej: jakie warunki oferujesz szczurkom (klatka, pokarm, podściółka, wybiegi, itp.), czy masz dobrego weta i czy jesteś gotowy ponosić czasami setki złotych kosztów leczenia, czy zamierzasz je rozmnażać, jakiej odmiany ogonków szukasz, itp., itd.
Jestem z Białegostoku, pociągi i PKSy kursują, więc w razie czego można by się postarać o transport. 

Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Klatki jeszcze nie mam, będę miała 12.12 na urodziny, miałam wtedy też dostać szczurka, ale wiem, że lepiej by było adoptować.
Jestem gotowa dużo zapłacić, by zwierzaki były szczęśliwe i zdrowe, weterynarza mam bardzo dobrego, wyleczyła mojego psa z dwóch ciężkich chorób, raz cudem uszedł z życiem. Bywa, że uczę się do późna (nie w domu), więc wiem, że najlepiej by było gdybym miała dwa szczurki, by jeden nie był samotny.
Co do szczurków które miałam dostać- są podobno z jakiejś hodowli w Augustowie, ale nie wiem nic więcej na ten temat
Jestem gotowa dużo zapłacić, by zwierzaki były szczęśliwe i zdrowe, weterynarza mam bardzo dobrego, wyleczyła mojego psa z dwóch ciężkich chorób, raz cudem uszedł z życiem. Bywa, że uczę się do późna (nie w domu), więc wiem, że najlepiej by było gdybym miała dwa szczurki, by jeden nie był samotny.
Co do szczurków które miałam dostać- są podobno z jakiejś hodowli w Augustowie, ale nie wiem nic więcej na ten temat
W Augustowie nie ma hodowli, najwyżej pseudohodowla. Nie płacimy za szczurki bez rodowodów, bo nie popieramy bezmyślnego rozmnażania zwierząt przez osoby, które się na tym nie znają.
Za to możesz adoptować u nas dowolnie wybrane szczurki, transport zawsze się znajdzie
Ja jestem z Ełku, studiuję w Gdańsku - będę jechać do domu na święta, więc mogę Ci jakieś przywieźć, jeśli wybierzesz z okolic Trójmiasta 
Niestety, weterynarz znający się na psach niekoniecznie będzie się znał na szczurach. Mam niedaleko świetnego specjalistę od psów i kotów, ale u szczura nie potrafił rozpoznać nawet najpopularniejszego pasożyta. W Ełku nie ma dobrych weterynarzy od szczurów, ewentualnie lecznica Veta przy ul. Matki Teresy z Kalkuty jakośtam daje radę.
Za to możesz adoptować u nas dowolnie wybrane szczurki, transport zawsze się znajdzie

Niestety, weterynarz znający się na psach niekoniecznie będzie się znał na szczurach. Mam niedaleko świetnego specjalistę od psów i kotów, ale u szczura nie potrafił rozpoznać nawet najpopularniejszego pasożyta. W Ełku nie ma dobrych weterynarzy od szczurów, ewentualnie lecznica Veta przy ul. Matki Teresy z Kalkuty jakośtam daje radę.
Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Szczury to zwierzęta stadne, one bardzo potrzebują towarzysza tej samej płci. 
Jest do adopcji mnóstwo szczurków, również o bardziej niezwykłym umaszczeniu, zdecydowanie lepiej jest adoptować, niż napędzać popyt rozmnażaczom/hurtownikom.

Jest do adopcji mnóstwo szczurków, również o bardziej niezwykłym umaszczeniu, zdecydowanie lepiej jest adoptować, niż napędzać popyt rozmnażaczom/hurtownikom.

Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij