moja Mafia
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: moja Mafia
pokaz mi kaganiec który wytrzyma na tych demonach chociaz godzinę;D
u Aniołków:Krecik, Muszka, Czerniak, Gadzinka, Kluska, Pralka, Cola, Parówka, Twister
ze mną: Kamikaze, Klementynka, Emilka, Gnieciuch, Kornelcia
Chciałaś piranie?sylwiaj pisze:pokaz mi kaganiec który wytrzyma na tych demonach chociaz godzinę;D
To nie narzekać i za projekt z budową kagańca się brać.

Pozdrawiam,
N.
Ze mną: Marysia, Bolek oraz Pysiek.
Cypisku z Niuniuś, na zawsze zostaniecie w naszej pamięci! Buziaki, Skarbunie, śpijcie spokojnie. [*] [/b]
Cypisku z Niuniuś, na zawsze zostaniecie w naszej pamięci! Buziaki, Skarbunie, śpijcie spokojnie. [*] [/b]
wiem jedno - napewno musi byc z metalu najlepiej jakby przypinało sie do ogona;)
u Aniołków:Krecik, Muszka, Czerniak, Gadzinka, Kluska, Pralka, Cola, Parówka, Twister
To może taki mini kask z prętów dla nich byłby dla Ciebie odpowiednim rozwiązaniem?
Pozdrawiam,
N.

Pozdrawiam,
N.
mam pewien projekt wzorujac sie na kagańcach dla koni;D
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... xpUJdnQ7Eg
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... xpUJdnQ7Eg
kolejna porcja zdjęć sępów...
przy nich człowiek nie moze spokojnie zjeść czekolady nawet. Kupiłam takie pyszne swiateczne czekoladowe kuleczki mimo ze brałm po jednej zeby sie nie skapnełyto chyba zapach i tak jakos sie rozszedł... Czerniak i Mucha obległy mnie i na beszczela próbowały otworzyc mi usta, jak je zwaliłam z łóżka to czerniak wyżył sie na Muszce i poszdł sobie. Jedna Mucha okazała sie byc twardym zawodnikiem i dopieła swego. Czerniak oczywiście miał nosa i w mgnieniu oka był spowrotem przewaliła Muche na plecy i ukradła jej kąsek po czym uciekła w jakis zakamarek ze zdobycza.
Funia i Rozalka nie lubia aparatu z tego co zauwazyłam - nawet sie go boja zwlaszcza jak słysza dzwiek lapania ostrosci to wieja gdzie pieprz rosnie co widac na zalaczonych obrazkach;)
próba włamania sie za szafe - naszczescie barykada z encylopedii i słowników przyniosła oczekiwany rezultat;D

tu zrezygnowany zwierz sie wycofuje

Ktos mi sie włamał na ołtarzyk

Próby zrobienia zdjęć śnieżynkom

resztka ropnia

Gadzia i jej marchewka

przy nich człowiek nie moze spokojnie zjeść czekolady nawet. Kupiłam takie pyszne swiateczne czekoladowe kuleczki mimo ze brałm po jednej zeby sie nie skapnełyto chyba zapach i tak jakos sie rozszedł... Czerniak i Mucha obległy mnie i na beszczela próbowały otworzyc mi usta, jak je zwaliłam z łóżka to czerniak wyżył sie na Muszce i poszdł sobie. Jedna Mucha okazała sie byc twardym zawodnikiem i dopieła swego. Czerniak oczywiście miał nosa i w mgnieniu oka był spowrotem przewaliła Muche na plecy i ukradła jej kąsek po czym uciekła w jakis zakamarek ze zdobycza.
Funia i Rozalka nie lubia aparatu z tego co zauwazyłam - nawet sie go boja zwlaszcza jak słysza dzwiek lapania ostrosci to wieja gdzie pieprz rosnie co widac na zalaczonych obrazkach;)
próba włamania sie za szafe - naszczescie barykada z encylopedii i słowników przyniosła oczekiwany rezultat;D

tu zrezygnowany zwierz sie wycofuje

Ktos mi sie włamał na ołtarzyk

Próby zrobienia zdjęć śnieżynkom

resztka ropnia

Gadzia i jej marchewka

a tu film z paskudną hieną awanturnicą
http://www.youtube.com/watch?v=jyycXuWcajk
http://www.youtube.com/watch?v=jyycXuWcajk
To Czerniak jest taki łachy na słodycze?
Jeszcze trochę a dałby się unieść wraz z czekoladką.
Fajny szczurek, uszyska też imponujące.
Pozdrawiam,
N.

Jeszcze trochę a dałby się unieść wraz z czekoladką.

Fajny szczurek, uszyska też imponujące.

Pozdrawiam,
N.
ojj Czerniak uwielbia czekoladkę;D inne szczury tez lubia ale nie tak obsesyjne ze walcza az o nia;) zreszta widac na filmiku jak po łapach dostaje;) prawda gdyby papierek sie nie oderwał to bym ja uniosła;D
Mam rozumieć, że Czerniak to "ona"?sylwiaj pisze:ojj Czerniak uwielbia czekoladkę;D inne szczury tez lubia ale nie tak obsesyjne ze walcza az o nia;) zreszta widac na filmiku jak po łapach dostaje;) prawda gdyby papierek sie nie oderwał to bym ja uniosła;D
Dotąd wydawało mi się, że to ten leciwy chłopak.

Pozdrawiam,
N.
co Ty Czrniak to dziewuszka;)
Leciwą Babcia jest Gadzinka:)
Leciwą Babcia jest Gadzinka:)
Zmieniając nieco temat przyszłam się tutaj zareklamować
Idąc Twoimi śladami Sylwio, założyłam wątek o moich zwierzakach. Zapraszam do lektury (mam nadzieję niezbyt nudnej) i oglądania fotek:
http://www.szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=33885
Pozdrawiam serdecznie ludzi i ich ogoniastych przyjaciół
Kari

http://www.szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=33885
Pozdrawiam serdecznie ludzi i ich ogoniastych przyjaciół
Kari
Ze mną: Zorka (psiak wieloowocowy)
Za Tęczowym Mostkiem: Mysia, Kruszynka, Czarna, Ruda, Wiórka, Kredka, Śnieżka, Agatka [*][/b]
Za Tęczowym Mostkiem: Mysia, Kruszynka, Czarna, Ruda, Wiórka, Kredka, Śnieżka, Agatka [*][/b]
2 zdjęcia mojego brudaska:)
zdjęcie z cyklu brudny koń to szczęsliwy koń

a tu czysty i niezbyt zadowolony koń:)

zdjęcie z cyklu brudny koń to szczęsliwy koń

a tu czysty i niezbyt zadowolony koń:)

Witaj,
Konie to śliczne zwierzęta, jak widać nie znoszą obecności intruzów.
Czy Goliat też pozbywa się w ten sposób niechcianych gości?

Pozdrawiam,
Nathan
Konie to śliczne zwierzęta, jak widać nie znoszą obecności intruzów.
Czy Goliat też pozbywa się w ten sposób niechcianych gości?

Pozdrawiam,
Nathan
moj Goliat to aniol:)
swoja droga niezle zarobil w buźke;)
swoja droga niezle zarobil w buźke;)