Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
dzisiaj wziełam drugieo szczurka jest malutka ale ma 3 mies. Dzisiaj nie dodam zdj bo malutka się boji i nie wyciągam jej z klatki .Cieszę się że Felicja ma nową towarzyszke
Jakims cudem Helka wlazła do mniejszej klatki .To tylko na noc bo w dzien były kłotnie a Helka Jest 2 razy mniejsza od Feli i dlategocoś by mogło się stac.W takim razie przez dzien są razem a na noc juz nie.Udało mi się pstryknąc dwie fotki bo normalnie to wciska się w najmniejszy róg i tam przykrywa się sciółką. tutaj tylko łepetynka jakiego ona jest koloru
zacznij łączyć je na neutralnym gruncie np w wannie i przyzwyczajaj małą do siebie wtedy będzie się czuła pewniej
oby szybko mogła zamieszkać w większej klatce
Tu taj niwe zdj wreszcie zaczeła jesc i troche bliżej podchodzi do klatki zdjęcie robione przed chwilą sorry że jednio jest obrócone ale bnie udało mi się go odwrócic
Ogoniaste prześliczne, ale klatka z czerwoną podstawką jest naprawdę mała, jedna szczurcia się w niej nie mieściła, jakie wymiary ma jedna i druga klatka?
Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin