Gerberek wpadł, wpadły również pomidorki z makaronikiem i płatki kukurydziane.
 Gerberek wpadł, wpadły również pomidorki z makaronikiem i płatki kukurydziane.  A potem to nawet kicia wpadła! Gapcia się trochę zapędziła i dała Nutelce buziaka, ta co prawda trochę oszołomiona odpłaciła się również soczystym całusem.
 A potem to nawet kicia wpadła! Gapcia się trochę zapędziła i dała Nutelce buziaka, ta co prawda trochę oszołomiona odpłaciła się również soczystym całusem. 
Moderator: Junior Moderator

Gerberek wpadł, wpadły również pomidorki z makaronikiem i płatki kukurydziane.
 Gerberek wpadł, wpadły również pomidorki z makaronikiem i płatki kukurydziane.  A potem to nawet kicia wpadła! Gapcia się trochę zapędziła i dała Nutelce buziaka, ta co prawda trochę oszołomiona odpłaciła się również soczystym całusem.
 A potem to nawet kicia wpadła! Gapcia się trochę zapędziła i dała Nutelce buziaka, ta co prawda trochę oszołomiona odpłaciła się również soczystym całusem. 
 Jeszcze mi baby od nich zbzikują i co będzie...
 Jeszcze mi baby od nich zbzikują i co będzie...  
   Gapcia to mój wymarzony blutek!
 Gapcia to mój wymarzony blutek!  
  Panienki tylko grzeją tyłeczki i nawet znalazły sposób jak sobie wziąć jedzenie bez wychodzenia z hamaka.
 Panienki tylko grzeją tyłeczki i nawet znalazły sposób jak sobie wziąć jedzenie bez wychodzenia z hamaka. 

sylwiaj, jak Pchełka to imienniczka mojej czarnuli! Więc imię polecam.
 sylwiaj, jak Pchełka to imienniczka mojej czarnuli! Więc imię polecam. 

Transporter już gotowy, koło 15 jadę do Nowego Sącza, a koło 18 jestem umówiona z Kasią.
 Transporter już gotowy, koło 15 jadę do Nowego Sącza, a koło 18 jestem umówiona z Kasią. 
 Ona jest taka kochaniutka, słodziutka i te jej uszka...
 Ona jest taka kochaniutka, słodziutka i te jej uszka...  Baby tylko niuchały z klatki, jutro będziemy zapoznawać w wannie.
 Baby tylko niuchały z klatki, jutro będziemy zapoznawać w wannie.  Może fotki porobię.
 Może fotki porobię.  

Wymiziaj porządnie dziewczynkę jak przyjedzie do Ciebie!
  Wymiziaj porządnie dziewczynkę jak przyjedzie do Ciebie!