Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Nie pomyslalam co do koloru oprawy Ale za Czarnuch fanclub to ktos mogly nas osadzic o rasizm Na spotkaniu klubowiczow chyba nie rozpoznalybysmy ktory szczur jest czyj
sierściuchy: Sylwek i Luna
Za TM: Mysiorka (09.'10~9.06.'12), Yuki (17.03.'11~27.07.'12), Buba (17.04.'11~12.11.'12) :-(
Ja mojego całuśnego słoneczka miałabym nie rozpoznać?
Jeśli rozpoznaję go od jego brata bliźniaka, to od obcego tym bardziej te rude plamy i wyłysienia też są nie do pomylenia
Odnawiam temat bo mam masakre!!!! Wlasnie chowalam panow z dt do klatki, posiedzialam troche w kuchni czekajac az wapno w poidle sie rozpusci, wracam i co ja pacze... Buba lata po lozku tam gdzie panowie wczesniej biegali! Nigdy wczesniej nie uciekala z klatki, a teraz i po lozku i z lozka zeskakiwala jakby nigdy nic. Boje sie, ze juz hasala z nimi zanim chlopcow schowalam... Kurde zalamka! Juz mniejszy koszmar, ze blłaby w ciazy, ale ze ona jest husky i chlopcy tez a wiadomo czym to sie moze skonczyc. Ludzie trzymajcie kciuki zeby nie bylo tak jak mysle. Zaraz sie chyba pochlastam
sierściuchy: Sylwek i Luna
Za TM: Mysiorka (09.'10~9.06.'12), Yuki (17.03.'11~27.07.'12), Buba (17.04.'11~12.11.'12) :-(