Śliczne szczurki dumbo szukają domu!!!!! KRAKÓW
Moderator: Junior Moderator
Re: Śliczne szczurki dumbo szukają domu!!!!! KRAKÓW
Aferson, tylko pod dwoma zdjęciami jest podpisane "CZERWONOOKI MAX TATA MALUSZKÓW" i "ESI MAMA MALUSZKóW", więcej takich opisów nie widzę. Więc pewnie to są rodzice tego miotu. Chociaż mnie też ciekawi, czy chłopcy są wykastrowani czy nie. 

Bezszczurowo - Werter w nowym domku
W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
Naprawdę uważasz, że samiec albinos dał TAKIE potomstwo? Baaardzo wątpię...
Ja obstawiam, że tatusiem miotu jest Kuba, pasuje jak ulał... dumbo jest genem recesywnym tak? Czyli oboje rodzice powinni być dumbo, by taka duża ilość maluchów była dumbo? Z tego co mnie wiadomo tak, jeśli nie proszę wyprowadzić mnie z błędu. Poza tym maluchy są czarne jak tata Kuba i niebieskie jak mama Esi. Gdzie tu pasuje tatusiek zwykły labik?
Oczywiście to są moje domysły, mogę się mylić, możecie sobie to negować ile chcecie ja i tak swoje myślę. 
Ja obstawiam, że tatusiem miotu jest Kuba, pasuje jak ulał... dumbo jest genem recesywnym tak? Czyli oboje rodzice powinni być dumbo, by taka duża ilość maluchów była dumbo? Z tego co mnie wiadomo tak, jeśli nie proszę wyprowadzić mnie z błędu. Poza tym maluchy są czarne jak tata Kuba i niebieskie jak mama Esi. Gdzie tu pasuje tatusiek zwykły labik?

9 duszyczek za TM [*]
Jedyne co mogły by mieć po albinosku to chyba te czerwone oczka
Na genetyce szczurów się nie znam, piszę jedynie to, co wywnioskowałam z opisów. Ale faktycznie, troszkę dziwne, że z albinoska i niebieściaczki wyszły czarne kluchy.
W sumie to się zgadzam z Tobą, ale poczekajmy, aż wypowie się pani Kasia. 

ja tam uwazam ze wszystko jest mozliwe;) szczura koleżanki zaciazyła fuzz albinos tatus standard niebieski (obydwa szczury uszka standardowe) a widzicie co wyszło same rexy z uszmi dumbo i to ssame niebieskie minki i czarne;)
u Aniołków:Krecik, Muszka, Czerniak, Gadzinka, Kluska, Pralka, Cola, Parówka, Twister
ze mną: Kamikaze, Klementynka, Emilka, Gnieciuch, Kornelcia
Szczurki są szalone i nigdy nie wiadomo jaką niespodziankę nam sprawią 

-
- Kontakt:
niemniej, chciałabym wiedzieć, czy szczurki zostały rozmnożone celowo, czy jest to miot któryś z kolei, czy planują kolejne, czy samce są wykastrowane, czy siedzą w osobnych klatkach.
dziwi mnie, że nikt o to nie spytał wcześniej, ale przecież 'takie śliczne kluski, że to nieważne'...
i bardzo fajnie byłoby, gdyby to właścicielka się wypowiedziała.
dziwi mnie, że nikt o to nie spytał wcześniej, ale przecież 'takie śliczne kluski, że to nieważne'...

i bardzo fajnie byłoby, gdyby to właścicielka się wypowiedziała.
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Klimejszyn nie sadze zeby były rozmnożone celowo zwłaszcza ze nie sa ani na sprzedaż ani dla gada ani włascicielka nie ma miejsca dla nich:)
u Aniołków:Krecik, Muszka, Czerniak, Gadzinka, Kluska, Pralka, Cola, Parówka, Twister
-
- Kontakt:
a mi się wydaje, że zostały celowo rozmnożone, bo na zdjęciach jest podpisana i mama maluchów i tata.
czyli nie była to kinderniespodzianka, szczury są duże, więc płci nie dało się pomylić.
czyli nie była to kinderniespodzianka, szczury są duże, więc płci nie dało się pomylić.
bez szczurków...
Rozmawiałam przed chwilką z panią Kasią, miot jest wpadkowy. A jak do tego doszło to już pani Kasia napisze. Tyle ode mnie. 

Wiec tak ogonki sa trzymane według płci w osobnych klatkach.
Nie planuje wiecej miotów, Ten był pierwszy i ostatni. Moja wina nie dopilnowałam dziadka i syna. Dziadek sie nie zna a sym jest maly. Podczas jak ja byłam w pracy omyłkowo wsadzili Maxa do Esi stad te podpisy. Kuba, Esi i Max były w sobnych klatkach wedlug płci bo były na łaczeniu z pozostałym stadkiem. Moja wina nie dopilnowałam teraz możecie mnie za to zlinczowac.
Samce będa wykastrowane. weterynarz odradzał mi kastracje wszystkich naraz wiec beda kastrowane po kolei.
klimeszyn posądza mnie o trzymanie wszystkich razem. Jest to pomyłka ponieważ Etna i Etan są do siebie bardzo podobne. Prosze o dokładne czytanie podpisów. Zapewniam, że trzymane są osobno według płci.
aferson pokaż mi zdjęcia z podpisami tatus taki tatus owaki, bo z tego co pamiętam dawałam tylko 2 podpisy, że Esi to mama a Max to tata. Reszta zdjec jest podpisana imionami ogonków.
Jeśli chodzi o rzekomego labika, albinosa to zapewniam, że Max nigdy nie był labikiem, albinosem. Jeszce 3mce temu był to ciemnoszary husky czerwonooki ale z wiekiem zjaśniał.
Nie planuje wiecej miotów, Ten był pierwszy i ostatni. Moja wina nie dopilnowałam dziadka i syna. Dziadek sie nie zna a sym jest maly. Podczas jak ja byłam w pracy omyłkowo wsadzili Maxa do Esi stad te podpisy. Kuba, Esi i Max były w sobnych klatkach wedlug płci bo były na łaczeniu z pozostałym stadkiem. Moja wina nie dopilnowałam teraz możecie mnie za to zlinczowac.
Samce będa wykastrowane. weterynarz odradzał mi kastracje wszystkich naraz wiec beda kastrowane po kolei.
klimeszyn posądza mnie o trzymanie wszystkich razem. Jest to pomyłka ponieważ Etna i Etan są do siebie bardzo podobne. Prosze o dokładne czytanie podpisów. Zapewniam, że trzymane są osobno według płci.
aferson pokaż mi zdjęcia z podpisami tatus taki tatus owaki, bo z tego co pamiętam dawałam tylko 2 podpisy, że Esi to mama a Max to tata. Reszta zdjec jest podpisana imionami ogonków.
Jeśli chodzi o rzekomego labika, albinosa to zapewniam, że Max nigdy nie był labikiem, albinosem. Jeszce 3mce temu był to ciemnoszary husky czerwonooki ale z wiekiem zjaśniał.
moje śliczne ogonki
AMI, ESI, ETAN, ETNA, RASTI, AMUR, KUBA, MAX 
A tu można je zobaczyc: http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 20cb712e80

Przepraszam za literówke klimejszyn
moje śliczne ogonki
AMI, ESI, ETAN, ETNA, RASTI, AMUR, KUBA, MAX 

-
- Kontakt:
mnie chodziło o zdjęcie z podpisem 'Ami, Ratsi i Etna' chyba, że Rasti to samiczka, to już się nie czepiam
no i Etan i Etna na jednym zdjęciu są razem.
dziękuję za wyjaśnienie, bo niestety nie wyglądało to dobrze. i dziwię się, że nikt nie zapytał nawet wcześniej, skąd wzięły się maluchy.

dziękuję za wyjaśnienie, bo niestety nie wyglądało to dobrze. i dziwię się, że nikt nie zapytał nawet wcześniej, skąd wzięły się maluchy.
bez szczurków...
na jednym ze zdjęć jest sama Rasti i widac ze nie ma jajek;)
wiesz ja wychodze z założenia ze jak ktoś jest na forum zeby oddac ogony i przyznaje sie kto jest mama a kto tatą to naraza sie na publiczny lincz, a Kasia zrobila to otwarcie co dla mnie znaczy ze nie ma nic do ukrycia;)
wiesz ja wychodze z założenia ze jak ktoś jest na forum zeby oddac ogony i przyznaje sie kto jest mama a kto tatą to naraza sie na publiczny lincz, a Kasia zrobila to otwarcie co dla mnie znaczy ze nie ma nic do ukrycia;)
-
- Kontakt:
jaki lincz
po prostu byłam ciekawa, bo nigdzie nie było informacji skąd się wzięły szczurki.
dowiedziałam się czego chciałam i dla mnie koniec tematu, dziękuję

dowiedziałam się czego chciałam i dla mnie koniec tematu, dziękuję

bez szczurków...
odpowiem za Aferson - http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... 20cb712e80 masz tu podpis "CZERWONOOKI MAX TATA MALUSZKÓW CZARNOOKI ETAN". Wiesz może czy któryś z rodziców Maxa był dumbo?KasiaR pisze: aferson pokaż mi zdjęcia z podpisami tatus taki tatus owaki, bo z tego co pamiętam dawałam tylko 2 podpisy, że Esi to mama a Max to tata. Reszta zdjec jest podpisana imionami ogonków.
Hertz, Kokos, Tina, Wydra, Merrill, Resa, Sówka, Rina, Iwan Groźny, Guarana, Pchła, Szachrajka, Rudzik