Zaadoptuję samca [Katowice]

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

Awatar użytkownika
klauduska
Kontakt:

Re: Zaadoptuję samca [Katowice]

Post autor: klauduska »

które?? faceci to wychodzą na wybiegi, 5 min pobiegają i już zalegają gdzieś gdzie ciepło ... ;)
Rajuna

Post autor: Rajuna »

moje! :D raz na dwie godziny biegania zalegną pod laptopem, a tak to cały czas w ruchu :P

a tak serio - takie opinie widziałam na forum, ale teraz nie odkopię gdzie - po prostu powtarzam co inni mówią o swoich męskich stadach ::)
Hertz, Kokos, Tina, Wydra, Merrill, Resa, Sówka, Rina, Iwan Groźny, Guarana, Pchła, Szachrajka, Rudzik
marts

Post autor: marts »

Rajuna, no tak, ale jeśli byłaby jakaś większa w miarę tania to po co zawalać pokój dwoma klatkami jak może być jedna wystarczająca ;)
klauduska popieram :P Profesorek to już w ogóle zero ruchu, wyjdzie (niekiedy przymusowo) z klatki i od razu pędzi pod poduszkę czy kołdrę i tam spędza cały dzień a Aster pobiega i pędzi do mnie, bo zawsze znajdzie się ciepłe miejsce pod bluzą albo pod kocem. I wcale nie są starzy, zaledwie pół roku mają skarby moje :)
stajesz się na zawsze odpowiedzialny za to co oswoiłeś.
Awatar użytkownika
smeg
Kontakt:

Post autor: smeg »

Samce właśnie ze względu na swoje lenistwo i grube dupska wolą niższe klatki, bo nie chce im się wspinać, ale za to szersze, bo jednak trochę tej przestrzeni potrzebują, jak każdy szczur ;) Dlatego dostawka "wzwyż" może nie zdać egzaminu.
Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~

Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Awatar użytkownika
klauduska
Kontakt:

Post autor: klauduska »

a moje to właśnie wolą siedzieć wysoko,a dół to im o kant d otarł ::) :P
klimejszyn
Kontakt:

Post autor: klimejszyn »

moje wszystkie samce od zawsze miały niskie króliczówki, jak byli w wysokiej to z góry nie korzystali.
więc ja tez polecam długie, szerokie i niskie dla panów :)
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Rajuna

Post autor: Rajuna »

No, wiedziałam, że u kogoś znajomego widziałam te niskie klatki! :D

Matko, ale nam się offtop zrobił... Fredziowa, bierz te maluchy, klatką się pomartwisz później :D Karmówkowce się szybko oswajają, własnie mi moja mała z tego miotu śpi na ramieniu :)
Hertz, Kokos, Tina, Wydra, Merrill, Resa, Sówka, Rina, Iwan Groźny, Guarana, Pchła, Szachrajka, Rudzik
fredziowa

Post autor: fredziowa »

hm, ale się naczytałam. ja mam wysoką klatkę, 3 piętrowa była, ale wyciągnęłam jedno piętro żeby miał się gdzie porozciągać. ale Fred nie lubi siedzieć na dole, raczej siedzi na samej górze w hamaku, a na dole tylko je i wszystko w nocy przestawia z piętra na piętro. może Fred jest kobietą? ;) dostałam wiadomość od kogoś stąd że ma do oddania samca, więc trzymam się na razie tego.
dodatkowa klatka w poziomie nie wchodzi w grę, nie mam gdzie jej postawić, bo ta którą mam jest idealnie wpasowana między ścianę a biurko - tzn ma trochę luzu, ale nic tam nie wejdzie. mam stosunkowo mały pokój, tzn nie mam wolnej przestrzeni do zagospodarowania - mam miejsce przy kaloryferze, a tam mogłoby być nie zdrowo.
Fred :-)
Awatar użytkownika
zuzka-buzka

Post autor: zuzka-buzka »

Aktualne?
ObrazekObrazekObrazek
Alex [*][/color][/b] i Marty [*][/color][/b] u mnie od 09.10.10 Eldo od 11.11.10 Belusia [*][/color][/b] od 08.04.11 Jinxx od 24.05.12 Sykes i Danny od 25.09.12
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”