Adolf
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Adolf
I fajnie że zostaje
ja tam mam same "bidy" - jedna ze sklepu (tak, wiem ze to grzech, ale jak kupowałam pierszego szcura to nie wiedzialam
) , a dwie z adopcji za darmo i wszytskie sa kochane i fajne
Oby April rosła zdrowa! Dbaj o nią jak najlepiej 

ze mną: Fifka, Stokrotka, Jagoda, Szarusia
za TM: Dżuma, Trufla, Krówka, Kleo, Cyrylka

I to jest wg mnie ważne - pasja i serce do szczurów, a nie rodowody itp
A swoja drogą to szybko udalo Ci sie je polaczyc jak na samice (moje przy laczeniu tlukly sie przez ponad tydzien

ze mną: Fifka, Stokrotka, Jagoda, Szarusia

Moje samiczki (wszystkie) jak i samce od 7 tygodnia życia są razem i są przyzwyczajone że cały czas ktoś do nich przybywa. Posiadam dużą wolierę dla 10 samców, średnią dla 6 samiczek. Dużą dla 10 myszoskoczków i 1 duża klatka dla szynszyla. Nie mówię o papugach jaszczurkach psach kotach itp....
Przede wszystkim chcę oznajmić że, znam go i:
*Ma tylko jednego szczura!
*nie ma tylu zwierząt ile pisał, czyli: 16 szczurów/ma tylko jednego,10 myszoskoczków/nie ma ani jednego,nie ma jaszczurek, nie ma kotów, nie ma papug/jego ciotka ma 1, nie ma ani 35 patyczaków/nie ma ani jednego, 4 modliszek/też żadnej nie ma, 2 pająków/też żadnych nie ma,psów też nie ma.
*O sobie też kłamał.
*wcale nie miał szczura z hodowli, miał swoją April z zoologa.
Jak zobaczyłem jego posty to normalnie, na żadnej komedii się tak nie uśmiałem.
*Ma tylko jednego szczura!
*nie ma tylu zwierząt ile pisał, czyli: 16 szczurów/ma tylko jednego,10 myszoskoczków/nie ma ani jednego,nie ma jaszczurek, nie ma kotów, nie ma papug/jego ciotka ma 1, nie ma ani 35 patyczaków/nie ma ani jednego, 4 modliszek/też żadnej nie ma, 2 pająków/też żadnych nie ma,psów też nie ma.
*O sobie też kłamał.
*wcale nie miał szczura z hodowli, miał swoją April z zoologa.
Jak zobaczyłem jego posty to normalnie, na żadnej komedii się tak nie uśmiałem.
jak kupowałam moją Lilo w zoologu (wiem nie powinnam) to sprzedawczyni mi powiedziała że to jest odmiana dumbo rex, nie wiedziałam o co chodzi a ona powiedziała że będzie ładniejsza od zwykłego szczurka więc wzięłam płacąc 3 zł więcej. Lilo nie ma nic wspólnego z dumbo niestety. No ale tak to jest jak się nie zna 

ze mną: Lilo i Sophie
zapraszam wszystkich:
Szczury Szopa - http://www.szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=33688
zapraszam wszystkich:
Szczury Szopa - http://www.szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=33688