Gdyby klatka byla większa, na pewno na tej czwórce by się nie skończyło. Jednak portfel i rozsądek nie pozwalają póki co na doszczurzenie
T.E.R.M macika ;)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: T.E.R.M macika ;)
O nieee! ja to mówiłam dwa tygodnie temu!
hahahahhamacik001 pisze:O nieNie miałam pojęcia że te słowa zostaną zapamiętane :d
Straciłam rozsądek![]()

Świetne imię, pasuje mi do niegomacik001 pisze:Wstępnie mały będzie Timonek. Bardzo wstępnie(z mamą myslimy:D)

Widzę, że impreza się szykujemacik001 pisze:Tak, Edziu i reszta maluchów Pchełki kończy roczek już neidługoJak to leeeci
![]()

A pamiętasz jakie to było małe..
Takie kruche, chudeńkie. A teraz ?
Wielkie bysiory.

Takie kruche, chudeńkie. A teraz ?

Wielkie bysiory.

, Cyna, Soda Nafta [*]
Wielkie, miękkie, rozpływające się bysiory.
Kiedyś nagrałam filmik jak lurine-boruta miziała wszystkich po kolei, ale zbyt długo wgrywało mi się na jułtuba, więc nie pokazałam
Za to mam zdjęcie ukazujące mniej więcej jak Edziu reaguje na mizianki.

A z racji tego, że wypada mi z rąk, chwilkę później wygląda tak:

Kiedyś nagrałam filmik jak lurine-boruta miziała wszystkich po kolei, ale zbyt długo wgrywało mi się na jułtuba, więc nie pokazałam

A z racji tego, że wypada mi z rąk, chwilkę później wygląda tak:

Ja też je tak czasami miziam, ale mi się wyślizgują. ;d
Tobie chyba też
Tobie chyba też

, Cyna, Soda Nafta [*]
http://imageshack.us/photo/my-images/269/cimg7746.jpg/ Ale ma śmieszną łatkę. 

9 duszyczek za TM [*]
Macik, jaka fachowa cenzura
http://imageshack.us/photo/my-images/269/cimg7746.jpg/ wygląda jakby się uśmiechał, taka cwaniakowa minka

http://imageshack.us/photo/my-images/269/cimg7746.jpg/ wygląda jakby się uśmiechał, taka cwaniakowa minka

Czy ty czasem kiedyś nie pisałaś, że nie wyobrażasz sobie mieć więcej szczurów niż 3?
Gratuluję doszczurzenia!

Gratuluję doszczurzenia!

Ale...ale...KOBIETA ZMIENNĄ JEST ;DD
Libelle, powiedz mi, czy klatka Twoich babeczek jest składana? Muszę się zaopatrzyć w większą klatkę i zastanawiam się nad taką co one mają...
Libelle, powiedz mi, czy klatka Twoich babeczek jest składana? Muszę się zaopatrzyć w większą klatkę i zastanawiam się nad taką co one mają...
Tak, jest składana. I cholernie ciężka, sama nie daje rady jej poskładać do sprzątania (na przesyłce było napisane, że waży 10kg) Ocynk paskudnieje, dlatego w wakacje zabieram ją na malowanie proszkowe. Przez to, że jest składana jest ciut chwiejna. Zaletą jest cena i jej pojemność-jest bardzo przestrzenna, ale na pewno trudniej ogarnąć ją ze sprzątaniem niż mniejsze klatki (musiałam zaopatrzyć się w odświeżacz powietrza, nie jestem w stanie codziennie jej sprzątać by nie było czuć szczurzego zapachu, a zaznaczam, że mam samiczki
)
Jeżeli chodzi o punkt widzenia szczurów -same zalety, z punktu widzenia właściciela klatka ma już kilka minusów.
Ogólnie polecam tą klatkę, bo nie licząc chwiejności, klatka ma te same plusy co inne wielkie klatki "porządniejszych firm" które są o wieeeeele droższe;)

Jeżeli chodzi o punkt widzenia szczurów -same zalety, z punktu widzenia właściciela klatka ma już kilka minusów.
Ogólnie polecam tą klatkę, bo nie licząc chwiejności, klatka ma te same plusy co inne wielkie klatki "porządniejszych firm" które są o wieeeeele droższe;)
A! No i oczywiście klatka jest większa niż się wydaje, jak ktoś wchodzi do mojego pokoju, to najpierw widzi klatkę i zszokowany pyta "większych to nie było?";D Więc dokładnie wymierz, czy klatka Ci się zmieści, chyba, że masz spory pokój, wtedy problemu nie ma 

Pokój mam duży, teraz mają klatkę 100*50 Ale potrzebowałabym wyższej. No i też mam składaną i troszkę lata. ale ja...nie czuję zapachu facetów. Zero. A klatkę(pręty) myłam...wstyd się przyznać ale daaawno.
To będę musiała przemyśleć wszystkie "za" i "przeciw"..
Mogłabyś wstawić link ze składaną klatkę, bo te co ja widze to są nieskładane?

To będę musiała przemyśleć wszystkie "za" i "przeciw"..
Mogłabyś wstawić link ze składaną klatkę, bo te co ja widze to są nieskładane?
http://allegro.pl/wielka-klatka-hit-100 ... 08439.html
To nasza klatka, górę zupełnie da się odłączyć, ściany są złączone po dwie.
Podobne wymiary mają lotnie.
To nasza klatka, górę zupełnie da się odłączyć, ściany są złączone po dwie.
Podobne wymiary mają lotnie.