Niuniusiaaa(*)
Moderator: Junior Moderator
Niuniusiaaa(*)
Wczoraj przestało bić serduszko Niuńki ;( nie zdążyłyśmy pojechać do weterynarza wszystko tak szybko się potoczyło... przeźyłaś rok i 2 tyg stanowczo za krótko.. bardzo za Tobą tęsknimy(ja i Layla) , BĘDZIE NAM CIEBIE STRASZNIE BRAKOWAC, NASZEGO URWISA I ZARLOCZKA KOCHANEGO. 2tygodnie temu zaczelo sie cos dziac pojechalysmy do weterynarza powiedzial ze nic niepokojacego sie nie dzieje dal zastrzyk na 2 dzien bylas jak nowo narodzona -myslalam faktycznie moze mialas gorsze dni, przedwczoraj znowu stalas sie osowiala i smutna , wczoraj mialysmy jechac do innego weterynarza, cholera tylko sie tak szybko poddalas
ciesze sie ze nie cierpialas... szkoda tylko ze nie chcialas walczyc . teraz pewnie jestes ze swoja mamusia. w srode mialysmy jechac do mojego rodzinnego domu, przeciez tak uwielbialas biegac z layla po moim pokoju... spedzimy swieta bez ciebie...;( Kluseczko wróć;((((

-
- Kontakt:
Re: Niuniusiaaa(*)
[*]
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
[*] dla Niuni
Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Do zobaczenia Skarby moje...
Do zobaczenia Skarby moje...
wiem co czujesz:( okropnie jest spędzać swieta bez swojego przyjaciela:(
u Aniołków:Krecik, Muszka, Czerniak, Gadzinka, Kluska, Pralka, Cola, Parówka, Twister
ze mną: Kamikaze, Klementynka, Emilka, Gnieciuch, Kornelcia
ze mną: Kamikaze, Klementynka, Emilka, Gnieciuch, Kornelcia
przykro mi...
[*]
[*]
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889