Black Rat White - szczurze mebelki na wymiar

Moderator: Junior Moderator

Awatar użytkownika
Kluska123

Re: NIETOPEROWE STWORY...

Post autor: Kluska123 »

Wesołych Świąt Nietoperrrku! :-*
Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin

Do zobaczenia Skarby moje...
Awatar użytkownika
kalinda

Post autor: kalinda »

Nietoperrr... pisze: A już teraz życzę Wam wszystkim Wesołych Świąt!
Tobie, dzieciakom i Twoim Panom - 2 i 4 nożnym również Wesołych Świąt i miłego wypoczynku!
Nietoperrr...
Kontakt:

Post autor: Nietoperrr... »

Dzięki wielkie dziewczyny! :D
A Nietoperek to oczywiście nie może na święta wyjechać spokojnie,bez zaległości... ::)
Zwolniły się dwie duże,grube hamako-norki,po 20 zł/szt.Jedna jeszcze świąteczna,z choinkami,druga neutralna ;)
Obrazek Obrazek Obrazek
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Nietoperrr...
Kontakt:

Została już tylko norka z choinkami ;)
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
verdiana

Post autor: verdiana »

Bosz, jakie cuda, cuda szyjesz! Też chcę. :D A mam takie cuś do urządzenia:

http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... e=1&ref=nf

Tylko oczywiście nie może być normalnie, bo moi chłopcy nie są normalni. :P W praniu wyszło, jakie polarki są potrzebne. Czy mogłabym zamówić to?
http://imageshack.us/photo/my-images/715/dscn1877u.jpg/
Trójkątne sprawdzają się najlepiej, bo mogę przypiąć cokolwiek tylko w max 3 miejscach. Tylko nie mogę mieć sznurków, bo zostają natychmiast odgryzione. Prosiłabym o takie małe dzyndzelki, w które można wpiąć karabińczyki, jak tu:
http://imageshack.us/photo/my-images/70 ... 193lm.jpg/

I takie coś jak na tym zdjęciu też bym chciała! :) Półki w wolierze mają wymiary 52x25 cm, czy dałoby się zrobić takie gniazdko podłużne? Np. 40x20? I też z pętelkami do karabińczyków? Tak pięknie proszę, pliz, pliz! :D
Nietoperrr...
Kontakt:

verdiana,pw ;)
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Awatar użytkownika
Igaśka

Post autor: Igaśka »

Hej Nietoperrr ! Czy dałoby radę uszyć dla mnie narożny domek ? Zielony albo niebieski ? Jeśli te klory nie będą dostępne to zdaję się na Ciebie :D
Pozdrawiam Igaśka
Nietoperrr...
Kontakt:

Łap pw ;)
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Awatar użytkownika
Igaśka

Nietoperrku pmka z wymiarami i pytaniami poszła ;)
Awatar użytkownika
Igaśka

Sorki ,że off ale jordan co do tego :
JAK PODAĆ KOTU TABLETKĘ

1. Weź kota na ręce, otocz go lewym ramieniem tak, jak się trzyma niemowlę. Umieść palec wskazujący i kciuk prawej ręki po obu stronach pyszczka i naciśnij, lekko trzymając tabletkę w pozostałych palcach prawej ręki. Gdy kot otworzy pysk, wpuść tabletkę, pozwól mu zamknąć pysk i przełknąć.

2. Podnieś tabletki z podłogi i wyciągnij kota spod tapczanu. Ponownie otocz kota lewym ramieniem i powtórz cały proces jeszcze raz.

3. Wyciągnij kota z sypialni i wyrzuć rozmemłaną tabletkę.

4. Wyjmij nową tabletkę z opakowania. Otocz kota lewym ramieniem, jednocześnie trzymając lewą ręką wierzgające tylne łapy. Rozewrzyj pysk kota i palcem wskazującym prawej ręki wepchnij tabletkę tak głęboko, jak się da. Przytrzymaj kotu zamknięty pysk i policz do dziesięciu.

5. Wyciągnij tabletkę z akwarium, a kota z garderoby. Zawołaj do pomocy żonę.

6. Przyduś kota do podłogi, klinując go kolanami, a jednocześnie trzymając wierzgające przednie i tylne łapy. Nie zwracaj uwagi na niskie, warczące odgłosy, wydawane w tym czasie przez kota. Niech żona przytrzyma jego głowę, jednocześnie wpychając mu drewnianą linijkę między zęby. Następnie wsuń tabletkę między rozwarte żeby i intensywnie pogłaszcz kota po gardle, co skłoni go do przełknięcia.

7. Rozpakuj następną tabletkę. Ściągnij kota z karniszy. Zanotuj sobie, żeby kupić nowe firanki. Pozbieraj kawałki porcelany z potłuczonej wazy, możesz je sobie posklejać później.

8. Owiń kota w ręcznik kąpielowy, a następnie niech żona położy się na kocie tak, aby spod jej pachy wystawała tylko jego głowa. Umieść tabletkę w środku plastikowej rurki do napojów. Przy pomocy ołówka otwórz kotu pysk i wcisnąwszy rurkę między rozwarte zęby, mocno wydmuchnij tabletkę do środka.

9. Sprawdź na opakowaniu, czy tabletki nie są szkodliwe dla ludzi. Wypij jedną butelkę piwa, żeby pozbyć się nieprzyjemnego smaku w ustach. Zabandażuj żonie ramię, a następnie przy pomocy wody z mydłem usuń plamy krwi z dywanu.

10. Przynieś kota z altanki sąsiada. Rozpakuj następną tabletkę. Przygotuj następną butelkę piwa. Umieść kota w drzwiczkach kredensu tak, żeby przez szczelinę wystawała mu tylko głowa. Rozewrzyj mu pysk łyżeczką od herbaty i za pomocą gumki recepturki strzel tabletką między rozwarte zęby.

11. Przynieś śrubokręt i przykręć wyrwane zawiasy z drzwiczek. Wypij piwo. Wydobądź butelkę wódki. Nalej do kieliszka, wypij. Przyłóż zimny kompres policzka i sprawdź, kiedy ostatnio byłeś szczepiony na tężec. Przemyj policzek wódką w celu zdezynfekowania rany i wypij kolejny kieliszek, aby ukoić ból. Podartą koszulę możesz już wyrzucić.

12. Zadzwoń po straż pożarną, żeby ściągnęli tego pieprzonego kota z drzewa. Przeproś sąsiada, który wjechał samochodem w płot, usiłując ominąć kota przebiegającego przez ulicę. Wyjmij z opakowania kolejną tabletkę.

13. Skrępuj drania za pomocą sznurka od bielizny, związując razem przednie i tylne łapy, a następnie przywiąż go do nogi od stołu. Weź grube, skórzane rękawice ogrodnicze. Wciśnij kotu tabletkę, popychając dużym kawałkiem polędwicy. Przytrzymaj głowę kota pionowo i wlej mu dwie szklanki wody wprost do gardła, żeby spłukać tabletkę.

14. Wypij pozostałą wódkę - możesz wprost z butelki. Pozwól żonie zawieźć się na pogotowie. Siedź spokojnie, żeby doktor mógł zszyć ci ramię i wyjąć resztki tabletki z oka. Po drodze do domu wstąp do sklepu meblowego i kup nowy stół.

15. Zadzwoń do schroniska dla zwierząt, żeby zabrali tego mutanta z piekła rodem i sprawdź, czy w pobliskim sklepie zoologicznym nie mają chomików

Mam 3 koty ( Nie ..nie koty też diabły bo codzień musi być ziemia wysypana,drapanie,skakanie po meblach itp..a już nie wspomnę o biegunce ,którą mają wiecznie..Tak o tej biegunce na drogiej pościeli ::) )
Ale co do tej tabletki to bierze się kotka na stołeczek tabletkę trzymasz w paluszkach i mówisz do kotka :
-No..grzeczny kocurek.Tableteczkę połknie ,a później dużo jedzonka będzie :D
Bierzesz lek .Otwierasz gębę i wsadzasz .Kot ma odruchy wymiotne.I już ma wypluć ...I trzeba szybko poślinić palec lub zmoczyć i na nos.99,9 % ,że kotek połknie ,bo nie lubią mieć nic na nosie.Chociaż przyznam ,że gdy jeden z moich kotków tabletkę miał podawaną to tak podrapał ,że do dzisiaj blizny są.A najmłodszy ::)
Ale tak na przyszłość.To nie jest takie trudne ;D
Pozdrawiam Igaśka
Ps; I sorki za tego offa ale przeglądałam temat i mnie korciło żeby napisać ;)
Awatar użytkownika
zuzka-buzka

Post autor: zuzka-buzka »

Trzeba było mu to napisać na pw. ::)
Nie dość, że zaśmieciłaś cały temat nietoperrkowi, to jeszcze podwójnie to wysłałaś. ::)
ObrazekObrazekObrazek
Alex [*][/color][/b] i Marty [*][/color][/b] u mnie od 09.10.10 Eldo od 11.11.10 Belusia [*][/color][/b] od 08.04.11 Jinxx od 24.05.12 Sykes i Danny od 25.09.12
Nietoperrr...
Kontakt:

Żeby nie było,że się Nietoper obija! ;)
Tak pomiędzy zamówieniami,powstała mała kolekcja księżycowo-futerkowa ;D
Wielkie,ciepłe hamaki i hamako-norki,polarkowo-futerkowe ;D

1.Wielki hamak z księżycem,47x47 cm
Obrazek
15 zł

2.Wielki hamak ze słońcem dużym,47x43 cm
Obrazek
15 zł

3.Wielki hamak ze słońcem mniejszym,47x42 cm
Obrazek
15 zł

4.Mostek 58x17 cm
Obrazek
5 zł

5.Hamako-norka ze słońcem 43x43 cm
Obrazek
17 zł

6.Hamako-norka z księżycem 43x43 cm
Obrazek
17 zł

7.Podłużna hamako-norka 62x22 cm
Obrazek
14 zł

8.Hamako-norka futerkowa wewnątrz,zewnątrz materiał ozdobny,bardzo cieplutka i milutka,35x35 cm
Obrazek Obrazek
17 zł

ZAPRASZAM!!! ;)
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Awatar użytkownika
Igaśka

Ahh ::) Ja narazie (podkreślam ! ;D ) mam limit na twoje przecudowne stwory :D NARAZIE!
Awatar użytkownika
Igaśka

I czekamy na nasze zamówionko ;D
Awatar użytkownika
Kluska123

Post autor: Kluska123 »

Poproszę wielki hamak z księżycem :)
Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin

Do zobaczenia Skarby moje...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hamaki, domki i inne”